66-vuotias nainen heitti kolikoita kohti koneen moottoria – rukoili turvallista lentoa

66-vuotias kiinalaisnainen heitti kohti lentokoneen moottoria kuusi kolikkoa. Nainen poistettiin lennolta ja poliisi pidätti hänet. Nainen kertoi myöhemmin poliisille, että hän oli rukoillut turvallista lentoa.

Kiinan poliisi on pidättänyt 66-vuotiaan naisen, joka heitti kuusi yhden juanin kolikkoa kohti Tianjin Airlines -yhtiön lentokoneen moottoria , kun hän oli nousemassa Chifengin kaupunkiin suuntaavan koneen kyytiin Hohhot Baitan kansainvälisellä lentokentällä tiistaina. Aiheesta uutisoi muun muassa Independent-sivusto. Kolikot löytyivät lopulta kiitoradalta.

Tapahtumahetkellä kello oli noin kymmentä vaille kahdeksan aamulla. Lentokoneen työntekijät hälyttivät vartijat paikalle.

Oli toivonut onnea lennolle

Nainen poistettiin koneesta, ja muut sata lennon GS6681 matkustajaa ohjattiin toiseen koneeseen. Lento lähti matkaan kaksi tuntia myöhässä. 

Poliisi otti naisen säilöön kymmeneksi päiväksi. Ilmailuviranomaiset saattavat antaa hänelle jonkin toisenkin rangaistuksen.

Nainen kertoi myöhemmin poliisille, että hän oli heittänyt kolikot rukoillakseen turvallista lentoa.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun koneeseen viskellään kolikkoja. Hiljattain eräs kiinalaismies teki saman.

Lue myös:

    Uusimmat