6 syytä: Oliko 2000-luku kaikkien aikojen kaamein muotivuosikymmen?

Aika kultaa muistot. Mutta 2000-luvun kaameimmat muotivaikutteet tuntuvat tulevan salakavalasti takaisin. 

Ihana 2000-luku! Vai eikö sittenkään? Kyseinen aikakausi oli myös pissisten juhla-aikaa.

Elitedaily.comin kirjoittaja Kate Ryan listasi karmeimpia 2000-luvun muoti-ilmiöitä. Ja mikä pahinta, näitä asuja näkyy aika ajoittain myös tänäkin päivänä katukuvassa.

1. Veluuriasut

2000-luvun pahimpia muoti-ilmiöitä olivat veluuriasut, nuo pehmoisat housut ja hupparit. Suttuisen lookin kruunasi, jos housujen takaosassa luki mehevyyteen viittaavia adjektiiveja. Näitä asuja eivät ainoastaan suosineet ikinuorekkaat kotiäidit tai kotikissat, vaan veluuriasussa saatettiin marssia ostarillekin. Ei näin.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täällä.

2. Gaucho-housut

Pitkien shortsien näköiset gaucho-housut eivät imartele juurikaan ketään: leveät lahkeet stoppaavat pohkeen tietämille, niin että nilkat vilkkuvat. 2000-luvulla nämä rennot housut olivat muodissa halpiskankaisina. Mutta ne ovat edelleen muodissa, tosin "astetta tyylikkäämpinä".

3. Värilliset aurinkolasit

Siniset, vaaleanpunaiset, keltaiset... värilliset linssit olivat kovaa huutoa 2000-luvulla. Tätä tyyliä suositeltaisiin kuitenkin ainoastaan Elton Johnille.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

4. Von Dutch -merkki

Von Dutch -merkki oli suuressa suosissa 2000-luvun tähtien keskuudessa, bling-bling-hengessä. Muun muassa Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna ja Paris Hilton suosivat tätä merkkiä.

5. Muoviset Live Strong -hyväntekeväisyysrannekkeet

Serena Williamsilla oli sellainen. Bruce Willisilla oli sellainen. Angelina Joliella oli sellainen. Kaikilla oli sellainen. Vaikka Live Strong -hyväntekeväisyysrannekkeen ajatus olikin kaunis, oli tuo muovinen koriste oikea "muotikatastrofi".

6. Muovirannerenkaat

Muoviset rannerenkaat olivat kovaa huutoa, ja mitä enemmän niitä oli rivissä, sen parempi. Ja mitä värikkäämmät ne olivat, sitäkin näyttävämpi look

Lienee sanomattakin selvää, ettei tätä muovista ilmiötä kukaan kaipaa. Paitsi että...

Voi muoti, muoti! Katso, miten muutoin muoti on muuttunut vuosikymmenien saatossa:

Lähde: EliteDaily

Lue myös:

    Uusimmat