53-vuotiaan naisen epäitsekäs teko ihastuttaa: Synnytti lapsenlapsensa tyttärensä puolesta

Harvinaislaatuisessa synnytyksessä yli 50-vuotias nainen synnytti pienen vauvan rankkoja keskenmenoja kokeneelle tyttärelleen. 

Tämän 53-vuotiaan texasilaisnaisen synnytys oli erikoinen kahdestakin syystä. Ensimmäiseksi ihmetystä saattaa aiheuttaa naisen ikä, sillä harva nainen synnyttää enää yli 50-vuotiaana.

Ikä ei tässä tarinassa kuitenkaan ole se erikoisin asia, sillä tämä äiti ja isoäiti, Tracey Thompson, synnytti oman lapsenlapsensa tyttärensä puolesta.

Äiti ja tytär pohtineet asiaa jo yli 15 vuotta sitten

Traceyn 28-vuotias tytär, Kelley, oli yrittänyt raskautta miehensä kanssa jo yli kolmen vuoden ajan. Erityisen rankkaa aikaa lapsenhankinnasta teki se, että Kelley oli joutunut kokemaan jo useamman keskenmenon.

Kun Kelley koki vuoden sisään kolmannen keskenmenonsa, hän ei enää uskonut mahdollisuuksiina tulla raskaaksi, ja pyysi äitinsä apuun. Hän palautti mieleensä äitinsä ja teini-ikäisen itsensä käymän keskustelun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kelley oli jo teini-ikäisenä pohtinut lapsenhankintaa ja siihen liittyviä mahdollisia ongelmia. Hän oli jo 13-vuotiaana pyytänyt äitiään kantamaan lastaan, jos hän ei siihen itse jostain syystä pystyisi.

– En tiedä, mistä keskustelu lähti liikkeelle. Muistan vain, että olen koko elämäni ajan halunnut joskus lapsia, Kelley kommentoi nuoruudessaan käymää keskustelua.

Äiti oli suostunut asiaan jo yli viisitoista vuotta sitten, joten hän suostui oitis myös aikuisen tyttärensä pyyntöön.

Koko perhe mukana synnytyksessä 

Viime huhtikuussa tämä erikoinen toive laitettiin toteen koeputkihedelmöityksellä. 

Äiti ja tytär ovat aina olleet läheisiä, ja nytkin he asuvat vain 20 minuutin ajomatkan päässä toisistaan. Tytär osallistui jokaiselle lääkärikäynnille, sillä hän halusi elää hengessä mukana koko raskausajan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kelley ja hänen miehensä olivat mukana myös heidän tulevan lapsensa synnytyksessä. Pieni vauva syntyi keskiviikkona keisarinleikkauksella.

–  Se oli uskomatonta! Tyttäreni syntymä on täydellisin lahja, jonka olen koskaan saanut, Kelley iloitsee kauan kaipaamansa lapsen syntymisestä. 

Sekä vauva että äiti voivat hyvin, ja perhe aikoo erikoisesta tilanteesta huolimatta kutsua Traceya perinteisesti isoäidiksi. Kelley kehuu äitiään erikoiseksi ja vahvaksi naiseksi, joka teki todella epäitsekkään teon, jota monikaan nainen ei olisi suostunut tekemään.  

Lähde: gma.yahoo

Äiti on tärkeä, mutta miksi? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja