7-vuotias sai toppahousut lahjaksi – pettyi niin, että soitti hätänumeroon

Tyttö lähetti lahjatoiveet ilmapallolla Meksikosta – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen 1:15
Video: Tyttö lähetti lahjatoiveet ilmapallolla Meksikosta – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen

Kanadalaispoika soitti poliisilta apua, koska sai "huonon" joululahjan.

Kanadalaispoika pettyi joululahjaansa siinä määrin, että vaati poliisin väliintuloa. Poika soitti hätänumeroon saatuaan lahjaksi toppahousut, kertoo CTV News.

Ontarion poliisissa työskentelevä Kerry Schmidt kertoi tapauksesta sosiaalisessa mediassa. 7-vuotias lapsi soitti poliisille joulupäivänä ja oli puhelun aikana lahjastaan hermostunut. Hän halusi poliisilta apua.

7-vuotias pääsi "tuhmien lasten listaan"

Schmidtin mukaan aluksi varmistettiin, ettei puhelussa ole kyse aidosta hädästä. Kun tämä oli varmistettu, poliisia ei lähetetty paikalle.

– Tämä 7-vuotias lisättiin juuri tuhmien lasten listalle, Schmidt kirjoitti.

Opeta lapselle, koska hätänumeroon voi soittaa

Vaikka tapaus on hupaisa, Schmidt muistuttaa, että hätänumeroon saisi soittaa vain hädässä.

– Vanhempien tai huoltajien tulee varmistaa, että lapset ymmärtävät hätänumeroon soittamisen seuraukset ja sen, mikä luokitellaan hädäksi, Schmidt kommentoi.

Pojan tempaus on kaikesta huolimatta otettu vastaan huumorilla.

– Hehehe, anteeksi, mutta en minäkään olisi arvostanut toppahousuja. Pitäisikö minunkin soittaa hätänumeroon ilmoittaakseni, etten saanut sitä Aston Martinia, jota pyysin, Twitter-käyttäjä Jan Piller sanoo.

Moni kuitenkin huomauttaa, että lapsen toiminta ei oikeasti ole hauskaa, ja vanhempien tulisi varmistaa, ettei lapsi soita poliisille turhaan.

Turha soitto hätänumeroon vie resursseja pois oikeista hätätilanteista, sillä kanadalaisviranomaisten mukaan soittoon reagoiminen ja sen hoitaminen loppuun vie puolisen tuntia.

Lähteet: Twitter, Ctvnews.ca

Lue myös:

    Uusimmat