Mainos

5-vuotiaan tytön viimeinen toive ennen sydänleikkausta toteutui: "Naimisiin" parhaan ystävän kanssa

Viisivuotiaalla tytöllä oli yksi ainoa toive, jonka hän halusi toteuttaa ennen neljättä avosydänleikkaustaan. Nuoresta iästään huolimatta hän halusi enemmän kuin mitään mennä naimisiin parhaan ystävänsä kanssa.

Viisivuotiaan Sophia Chiappalonen äiti Kristy kertoo tekevänsä mitä tahansa antaakseen vakavan sydänsairauksen kanssa kamppailevalle tyttärelleen aihetta hymyyn. Tyttö on lyhyen elämänsä aikana joutunut käymään läpi kolme suurta sydänleikkausta, ja paraikaa hän odottaa bostonilaisessa lastensairaalassa tammikuulle aikataulutettua neljättä operaatiotaan.

Kun kävi ilmi, että neljäs leikkaus olisi välttämätön, äiti kysyi tyttäreltään, mitä hän haluaisi sitä ennen eniten tehdä. Mennä vesipuistoon? Saada uuden lelun?

– Ja hän kertoi haluavansa olla prinsessa ja mennä naimisiin Hunterin kanssa, äiti kertoo tyttärensä yllättävästä toiveesta mennä naimisiin parhaan ystävänsä kanssa.

"Tämä saattaa olla ainoa kerta, kun näen hänet hääpuvussa"

Kristy kertoi tyttärensä hartaimmasta toiveesta Hunterin äidille, ja ennen kuin kumpikaan ehti edes kunnolla tajuta, he olivat jo suunnittelemassa lapsilleen leikkihäitä. Lokakuun 23. päivä esikoulussa toisensa tavanneet lapset viettivät päivän hääpukuihin pukeutuneina kuvaajan napsiessa heistä mitä ihanimpia kuvia.

– Hän piti aidosti hauskaa. He nauroivat yhdessä, kutittelivat toisiaan ja keinuivat rinta rinnan. Uskon hänen todella nauttineen siitä, Kristy kertoo ja lisää Sophien hymyilleen koko päivän ilman yhtäkään valitusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Samaan aikaan, kun päivä oli yksi Sophien koko elämän onnellisimmista, se oli hänen äidilleen todella tunteellinen kokemus.

– Yritin niin kovasti pysyä vahvana. Yritin pysyä vahvana Sophian vuoksi. Tosiasia kuitenkin on se, että hänen sydänvikansa pahenee ja pahenee, ja tämä saattaa olla ainoa kerta, kun näen hänet hääpuvussa. Tämä asia pyöri päässäni, äiti kertoo tunteikkaasta päivästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kristylla onkin hänen tyttärelleen yksi toive; hän toivoo tytön ylläpitävän taistelutahtoaan niin pitkään kuin mahdollista.

– Toivon, että hän ei tule koskaan menettämään elämänlaatuaan riippumatta siitä, mikä lopputulos tulee olemaan.

Lähde: ABC News

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.