4-vuotias halusi lähettää edesmenneelle äidilleen synttärikakun – postin toiminta kerää kiitosta: "Taakka putosi harteilta”

6:32

Floridalainen pikkutyttö halusi muistaa edesmenneen äitinsä kolmekymppisiä, kertovat muiden muassa yhdysvaltalaiset ClickOrlando- sekä Babble-sivustot.

Onko hektisessä maailmassa tilaa surulle? Katso keskustelu yllä olevalta videolta.

Floridalainen 4-vuotias Bella menetti nuoren äitinsä yllättäen kaksi vuotta sitten keuhkoveritulpalle. Äiti olisi tänä vuonna täyttänyt 30.

Äidin poismenosta lähtien pieni Bella-tyttö on ollut Josh-isänsä ja Laura-isoäitinsä hoteissa.

Kuukausi ennen edesmenneen äitinsä syntymäpäivää Bella huolestui: äiti ei saisi juhlapäivän kakkuaan ”taivaaseen”. Millaiset syntymäpäivät ne sellaiset ovat, joissa ei kakkua tarjoilla?

Leivontahetki isoäidin kanssa

Leipomossa työskentelevällä isoäidillä oli kuitenkin idea. Hän leipoi lapsenlapsensa kanssa kakun ja soitti postitoimistoon, jossa oltiin mielissään varsin erikoisesta tilauksesta – kakun toimittamisesta tuonpuoleiseen.

– He toimittavat vuosittain tuhansia kirjeitä joulupukille. Taivas ei ole paljoa kauempana, Laura-isoäiti toteaa ClickOrlando-sivustolla.

Ilmeisen samaa mieltä olivat myös postitoimiston työntekijät.

Postitoimiston henkilökunta palveli koko sydämellään

Bellan saapuessa postitoimistoon isoäitinsä kanssa heitä oli vastassa innostunut henkilökunta. Bellaa palveltiin korostetun henkilökohtaisesti ja hänen kakkunsa lähti matkaan.

Ensisilmäyksellä kakun pakkaus, ruskea laatikko, näyttää kuin miltä tahansa paketilta. Sitten silmä osuu lapsen käsialaan. Paketissa lukee: ”Bellalta äidille taivaassa.”

– Meille luvattiin, että kakku on perillä ennen äidin syntymäpäivää. Näin, kuinka taakka putosi Bellan harteilta. Hän oli todella onnellinen, Laura-isoäiti sanoo.

Julkinen kiitos

Postitoimiston hyvästä palvelusta otettu isoäiti julkaisi Facebook-sivuillaan päivityksen, jossa hän kiitti postin henkilökuntaa. 

– Tämä on suloisinta, mitä olen nähnyt aikoihin! Kiitos, että sait minut hymyilemään ja itkemään samaan aikaan. Halauksia teille molemmille, kirjoittaa eräs päivityksestä liikuttunut.

***

7:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja