Olivian, 5, syntymäpäiväjuhlat peruttiin koronan takia – äiti keksi vaihtoehtoisen tavan juhlistaa päivänsankaria

Viisi vuotta täyttävä Olivia ei voinut kutsua kavereitaan juhlimaan kotiinsa, mutta se ei estänyt naapurustoa onnittelemasta syntymäpäiväsankaria autoparaatilla. Suloisesta tempauksesta kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen ABC6-uutiskanava.

Elginin kaupungissa Illinoisissa elävä Olivia Grace Williamson viettäisi normaalioloissa syntymäpäiviään esikoululuokkansa ja isovanhempiensa kanssa. Lapsen viidettä syntymäpäivää kuitenkin varjosti koronaviruspandemia.

Tartuntataudin hillitsemiseksi määrätyt poikkeustoimet, kuten yli 10 henkilön kokoontumisten kieltäminen, tekevät juhlinnasta haastavaa. Olivian äiti Jennifer Williamson joutui perumaan lapselle suunnitellut syntymäpäiväjuhlat.

Äiti kuitenkin keksi ihanan tavan juhlistaa tyttärensä 5-vuotissyntymäpäivää. Jennifer kysyi naapurustonsa Facebook-ryhmässä, voisiko kukaan ajaa heidän kotinsa ohitse toivottaakseen Olivialle hyvää syntymäpäivää. Jennifer hämmästyi, kuinka moni tarttui ehdotukseen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

64 auton paraati

Jennifer laski, että noin 64 ihmisiä täyteen pakattua autoa ajoi heidän kotinsa ohi Olivian syntymäpäivänä. Naapurit ja ystävät avasivat ikkunansa toivottaakseen pihalla seisovalle Olivialle laulaen hyvää syntymäpäivää. Moni oli koristanut autonsa onnea toivottavin lapuin ja ilmapalloin. Jotkut heittelivät autoistaan Olivialle onnittelukortteja.

– Se oli jatkuvaa liikennevirtaa puolen tunnin ajan, se ei pysähtynyt kertaakaan. Se oli niin suloista, Jennifer sanoo ABC6:n mukaan.

Äidin mukaan 5-vuotias Olivia ei vielä täysin ymmärrä koronapandemian valtavia vaikutuksia, mutta lapsi oli iloinen naapurustonsa järjestämästä paraatista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat