4-vuotiaan liikuttava toive joulupukille: Voitko rukoilla sairaan vauvan puolesta?

Useat pikkupojat toivovat tänä jouluna leluja ja pelejä. Tämä 4-vuotias poika toivoi kuitenkin jotain, mikä sai jopa itse joulupukin hämilleen.

Kauppakeskuksessa vieraillut joulupukki pääsi todistamaan pikkupojan ihailtavaa epäitsekkyyttä. Poika toivoi nimittäin joululahjaksi rukousta.

Pojan täti Rebekka Sharpe julkaisi Instagramissa sunnuntaina kuvan kauppakeskuksessa sattuneesta tilanteesta, jossa pikkupoika on polvillaan joulupukin edessä. Prestyn-niminen pikkupoika pyysi joulupukkia rukoilemaan terveyttä ja parantumista kahden kuukauden ikäiselle Knox-vauvalle, joka taistelee henkensä puolesta lastensairaalassa.

Poika sai monet muutkin rukoilemaan vauvan puolesta

Vain muutaman tunnin kuluttua kuvan julkaisun jälkeen kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja se keräsi paljon positiivista palautetta. Kannustavat vastaukset yllättivät pikkupojan ja tädin täysin.

– Tämä oli täysin odottamatonta. On ihanaa tietää niin monen ihmisen rukoilevan sairaan vauvan puolesta, pojan täti kertoo Today.comille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aivan erityisen pojan toiveesta tekee se, että rukouksen esittänyt Prestyn ja Knox-vauvan perhe eivät ole koskaan tavanneet toisiaan.

– En ole koskaan tavannut heitä. En tiedä, miten he tietävät meistä tai miten he ovat kuulleet meistä. Näytin kuvan miehelleni, emmekä voineet tehdä muuta kuin hymyillä. Jotain ihmeellistä on selvästi tapahtumassa. Se oli kaunista, sairaan vauvan Mindi-äiti kertoo kuvan nähtyään. 

Prestyn oli kuullut Knoxin kohtalosta isoäidiltään, joka kuuluu Facebookissa erääseen rukousryhmään.

"Ihmeitä voi vielä tapahtua"

Knox-vauva on ollut sairaalassa jo useamman viikon ajan, eikä ole varmaa, pääseekö hän enää koskaan kotiin. Marraskuun lopussa pieni Knox-vauva lakkasi hengittämästä, minkä vuoksi hänet jouduttiin elvyttämään. Hänet lennätettiin sadan kilometrin päässä sijaitsevaan lastensairaalaan, jossa hän on edelleen.

Nopeasta hoitoon pääsemisestä huolimatta Knox julistettiin aivokuolleeksi. Tällä hetkellä vauva on hengityskoneessa, jossa hänen elintoimintojaan pidetään yllä vanhempien toiveesta. Äiti uskoo jokaisen rukouksen auttavan neljättä lastaan taistelemaan henkensä edestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meillä ei ole sanoja ilmaisemaan sitä, miltä meistä tuntuu ja kuinka kiitollisia olemme. Luotamme ja uskomme, että ihme voi vielä tapahtua, Mindi kertoo.

Perhe päätti kiittää Prestyn-poikaa saamistaan rukouksista, joten he päättivät toteuttaa pojan toisen joulupukille esittämän toiveen. He ostivat pojalle hänen toivomansa junan kiitoksena epäitsekkäästä teosta. Toivottavasti myös toinen pojan toive toteutuu ja vauva parantuisi. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja