39-vuotias mies väittää olevansa Princen poika – istuu vankilassa aseiden salakuljetuksesta

Carlin Q. Williams väittää olevansa edesmenneen popikonin biologinen poika ja vaatii Princen DNA:ta todistaakseen asian. 

Carlin Q. Williams, 39, väittää, että hiljattain menehtynyt Prince on hänen isänsä. Williams väittää, että hänen äitinsä Marsha Henson tapasi Princen Crown Center -hotellissa Kansas Cityssä heinäkuussa 1976.

Henson väittää, että hän ja Prince joivat viiniä, jonka jälkeen he harrastivat suojaamatonta seksiä.

Lakiasiakirjoissa Henson väittää myös, ettei hän harrastanut seksiä yhdenkään muun miehen kanssa kuutta viikkoa ennen raskauden toteamista, eikä koko raskauden aikana.

Nyt Williams vaatii Princen DNA:ta yhteyden vahvistamiseksi. Williams itse on tällä hetkellä vankilassa Coloradossa aseiden salakuljettamisen vuoksi.

Paljon perijäehdokkaita

Jopa 700 ihmistä on väittänyt olevansa sukua Princelle sen jälkeen, kun hän menehtyi yllättäen kotonaan 21. huhtikuuta. Ihmiset pyrkivät saamaan DNA-testien perusteella osansa Princen taakseen jättämästä omaisuudesta.

– Selitykset vaihtelevat laidasta laitaan. Osa toteaa, että meidän täytyy olla sukua, koska asuimme samalla alueella. Toinen sanoo, että Princen kuva löytyy sukukokouspotretista, kertoo Harvey Morse Genealogisesta tutkimuskeskuksesta. 

Prince oli menehtyessään 57-vuotias. Hänellä ei ole perijää, joten satojen miljoonien omaisuus jaetaan lähimpien sukulaisten kesken. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat