3-vuotiaan pojan pyynnön taustalla surullinen tarina – äiti kiittelee kirjeessään tuntematonta hyväntekijää

Amerikassa stadionin työntekijä auttoi äitiä löytämään maitoa, jolla oli valtavan suuri merkitys.

Jos vanhempi pyytäisi sinua etsimään maitoa lapselleen, mitä vastaisit? Entä, jos olisit juuri jännittävässä amerikkalaisen jalkapallon ottelussa?

Kiusaus sivuuttaa pyyntö tai huitaista vanhemmat lähimmän kioskin suuntaan olisi varmasti suuri. Yhdysvalloissa stadionin työntekijä kuitenkin auttoi äitiä löytämään maitoa lapselle, joka tarvitsisi sitä enemmän kuin työntekijä varmasti aavistikaan.

"Teit tämän kaiken tietämättä, miksi se maito oli meille niin tärkeää"

This Gutsy Life -blogia kirjoittava äiti jakaa kiitoksensa työntekijälle, joka ei vain neuvonut äitiä oikeaan suuntaan: hän otti tämän mukaansa ja ohjasi kohti stadionin osiota, johon äidin ja pojan lipulla ei ollut pääsyä. Kaksikko kiersi useita myyntipisteitä, joista kolmannessa oli tarjolla maitoa.

– Teit tämän kaiken tietämättä, miksi se maito oli meille niin tärkeää. Ehkä ajattelit, että lapseni on hemmoteltu, tai olen nössö, joka ei tahdo sanoa ”ei” kolmevuotiaalle. Jos ajattelit näin, et ilmaissut sitä. Olit upea, äiti kirjoittaa.

Hän paljastaa seuraavaksi, että poikaa ruokitaan paidan alta löytyvän katetrin läpi. Poika kärsii helposti nestehukasta terveysongelmien vuoksi helposti, mutta liian runsas veden juominen johtaa sekin ongelmiin. Poika sietää maitoa juomista parhaiten.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Et tiennyt, että viimeisen kolmen vuoden aikana meidän on ollut hyvin vaikeaa mennä mihinkään hetken mielijohteesta, tai että viime kuukausina olemme vannoneet, ettemme anna pojan terveysongelmien estää meitä tekemästä asioita, ja siksi ystävän viime hetkellä tarjoamien Cardinals-joukkueen lippujen hyväksyminen oli meille pieni voitto.  

Poika saatetaan leikata pian uudelleen. Operaatio saattaa pitää perheen eristettynä asuntoonsa viikkojen, jopa kuukausien ajan.

– Et tiennyt, että olin unohtanut ottaa pojan maidon, koska sain yllättävän ja pitkän puhelun hänen lääkäriltään kun pakkasimme matsia varten, ja huomioni meni siihen, kun keskustelimme pitkästä listasta viimeisiä muutoksia, joilla yritämme välttää tuon leikkauksen, äiti kertoo.

– Et tiennyt näitä asioita. Näit vain pojan, joka halusi vähän maitoa, ja olit kiltti hänelle. Enkä voi kiittää sinua tarpeeksi.

Näin maito kaatuu oikeaoppisesti:


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja