29-vuotias jalkapalloilija valehteli olevansa 16, paljastui törkeäksi huijariksi – Intian jalkapalloliitto lätkäisi pitkän pannan

Intialainen Gourav Mukhi, 29, on saanut kuuden kuukauden pelikiellon Intian jalkapalloliitolta ikänsä valehtelusta.

Intian liigassa pelaavan Jamshedpurin riveissä pelaava Mukhi väitti olevansa 16-vuotias. Mukhi ehti kirjauttaa jo historiaa, kun hänestä tuli Intian liigan kaikkien aikojen nuorin pelaaja. Tai niin hänestä piti tulla. Mukhi paljastui kuitenkin pahemman luokan huijariksi, sillä miehen todellisen iän todettiin olevan 29.

Intian jalkapalloliitto lätkäisi Mukhille kuuden kuukauden pelikiellon. Intian jalkapalloliitto poisti myös Mukhin tiedot liiton rekisteristä. Jos Mukhi mielii palata jalkapallokentille, joutuu hän esittämään aidot henkilöllisyystodistukset, jotta hänet voidaan jälleen rekisteröidä pelaajaksi.

Kaikista käsittämättömintä koko jupakassa on se, että kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Mukhi jäi kiinni ikänsä valehtelemisesta. Mukhi jäi kiinni valehtelusta myös vuonna 2015, jolloin hän valehteli ikänsä alle 17-vuotiaiden MM-karsinnoissa. Se, miten Intian jalkapalloliitto on voinut unohtaa tämän, on kaikille mysteeri.

Lähteet: Ran, The Times of India 

Lue myös:

    Uusimmat