Mainos

26-vuotiaalla venäläisnaisella käsittämättömät lihakset: Nataliya on oikea voimanainen!

Teini-ikäisenä kehonrakennuksen aloittanut Nataliya jäi 1,5 vuodeksi eläkkeelle, mutta teki näyttävän paluun kuntosalille. Voimanainen ei hätkähdä kriitikoiden kommenteista.

Venäläinen Nataliya Kuznetsova on voittanut kolme penkkipunnerruksen ja kolme maastavedon maailmanmestaruutta.

Muskelinainen täytti vasta 26 vuotta, mutta on ehtinyt pitää jo minieläkkeen. Jo 14-vuotiaana painoharjoittelun aloittanut nainen ymmärsi puolentoista vuoden mittaisen taukonsa aikana, ettei pysty lopettamaan kilpaurheilua.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Alun perin 40-kiloinen teinityttö aloitti lihaskuntoharjoittelun kerätäkseen hieman lihaa luidensa ympärille. Pian urheilukärpänen kuitenkin puri tyttöä kasvavasta hauiksesta, ja lopputuloksena on 90 kiloa lihasta.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Massaa saattaa kertyä jatkossa enemmänkin, sillä eläkkeeltään Nataliya on palannut kuntosalille, jolla viettää rautaa nostaen useamman tunnin päivässä. Hän noudattaa tiukkaa, proteiinilla kyllästettyä ruokavaliota tulokset maksimoidakseen.

Instagramissa treenituloksiaan jakavalla kehonrakentajalla on yli 197 000 seuraajaa. Nataliya myöntää saavansa voimakkaasta ulkomuodostaan kehujen lisäksi haukkuja, mutta nainen on oppinut elämään niiden kanssa. Päin naamaa kriitikot tuskin uskaltaisivat asiaansa esittää.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Lähde: Daily Mail 

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.