Järisyttävät lihakset! Steroideja käyttävä Natalia on paisunut 50 kiloa – "Ei haittaa, että miehelläni on pienemmät hauikset"

Venäläiskehonrakentaja Natalia Kuznetsova on järisyttävä ilmestys. 170-senttisellä Kuznetsovalla on suorastaan epätodellisen kokoiset lihakset ja hän vetää vertoja monelle mieskehonrakentajallekin.

Vuosi sitten ammattilaiskortin kehonrakennuksessa saavuttanut Kuznetsova nousi marraskuun alussa lavalle IFBB Pro Leaguen kisassa Romaniassa. Näky oli hämmentävä: Kuznetsova sai muut kookkaat naiskehonrakentajat näyttämään pieneltä omaan massiivisuuteensa nähden.

Kuznetsova tuli kilpailussa kuitenkin "vain" toiseksi. Asiaa selittää osaltaan se, että kehonrakennuksessa arvioidaan lihasmassan ja lihaserottuvuuden ohella esteettistä kokonaisuutta ja kehon symmetrisyyttä. 

"Olin arka pikkuhiiri"

170-senttisen Kuznetsovan muutos vuosien saatossa on ollut joka tapauksessa raju. Aloitellessaan saliharjoittelua 14-vuotiaana hän painoi 40 kiloa ja halusi saada lisää lihasta. Sitä on totisesti tullut: nykyisin 28-vuotiaana venäläinen painaa 90 kiloa. Harjoituskaudella hänen massansa on huidellut yli sadassa kilossa.

– Olin arka pikkuhiiri, Kuznetsova on kuvaillut aikaansa ennen nykyisiä massoja Golder's News and Sportille.

Alla olevassa vuosia sitten otetussa kuvassa Kuznetsova oli vielä huomattavasti nykyistä hoikempi, vaikkakin silti lihaksikas.

Kuznetsova ei ole rakentanut lihaksiaan pelkällä kovalla treenaamisella ja puhtaalla ruualla. Hän on myöntänyt käyttävänsä anabolisia steroideja ja hän käyttää myös estrogeenitasoja alentavia estrogeeniblokkereita.

Kuznetsova on menestynyt takavuosina myös voimailulajeissa maailmanmestaruuksia voittaen ja -ennätyksiä tehden. Kuznetsovan saliennätykset ovat vaikuttavat: hän on kyykännyt 280 kiloa ja nostanut maasta 240 kiloa. Penkkipunnerruksessa hänen ennätyksensä on 175 kiloa.

Miehensä Vladislav Kuznetsovin (alla olevassa kuvassa) Kuznetsova tapasi vuosikymmen takaperin. Kuznetsova on sanonut, ettei häntä haittaa, vaikka hänen miehellään on pienemmät hauikset, vaan "yhteinen rakkaus ja tuki" ovat avainainekset onnelliseen parisuhteeseen.

Alla näkyvässä kuvassa Kuznetsova poseeraa kehonrakennuksen mieshuipun William Bonacin rinnalla, eikä lihasero ole valtava. Bonacin kilpailupaino on ollut 100–107 kilon paikkeilla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja