12-vuotias "Mini-Hulk" treenaa raakoja määriä – hurjakuntoinen poika nostaa mykistävät raudat

12-vuotias brasilialaispoika Cauzinho Neto on saanut kutsumanimen "Mini-Hulk". Nuorukainen treenaa hurjia määriä ja on myös kovassa kunnossa.

Brasilian Salvadorista kotoisin olevasta nuoresta urheilijasta on raportoinut jo moni suuri media, kuten Fox Sports. Hänen armottomien treenirutiiniensa noudattamisessa monella aikuisurheilijallakin olisi tekemistä.

Cauzinhon nimittäin kerrotaan aloittavan heräävän kello 5.30, minkä jälkeen hän juoksee viisi kilometriä ja tekee istumaannousuja. Nuorukainen nauttii perään aamiaisen, ja sitten on koulupäivän vuoro. Koulusta päästyään ja läksyt tehtyään brassi tekee päivän toisen treeninsä, jonka kerrotaan olevan kaksi ja puoli tuntia kestävää crossfit-painoharjoittelua.

Oma tiimi

Cauzinho aloitti kuntosaliharjoittelun vuonna 2021, kun hänen isänsä Carlos Pitanga Filho vei jalkapalloa harrastaneen pojan salille.

– Hän oli aiemmin hulluna jalkapalloon, mutta hän halusi sitten oppia vain crossfitistä, isä kertoi.

Poika pystyi isänsä mukaan suorittamaan helposti jo 15 päivän treenaamisen jälkeen liikkeitä, joita kuukausia treenanneet koululaiset eivät pystyneet tekemään lainkaan. Cauzinho osallistui myös amatöörien painonnostokilpailuihin Salvadorissa ja sijoittui kolmanneksi.

Touhua tehdään pieteetillä. Jalkapalloa nykyisin vain omaksi ilokseen pelaavalla Cauzinholla on taustallaan oma tiimi, jossa on valmentajaa, lääkäriä, fysioterapeuttia ja ravintoterapeuttia.

Cauzinhon pituuskasvu on edennyt odotetusti, ja isän mukaan treenaamisessa pyritään asiantuntijoiden avulla välttämään mahdolliset ongelmat.

Cauzinhon treenaamista on myös tuotu suuren yleisön silmille, ja hänellä on aktiivisesti päivitettävällä Instagram-tilillään jo 268 000 seuraajaa. Cauzinho tekee videoillaan muun muassa maastavetoja, kyykkyjä, penkkipunnerruksia ja hauiskääntöjä.

Cauzinhon muodonmuutosvideolla näkyy, että lihaskasvu vuoden aikana on ollut kovaa luokkaa. Salillakin nousee kunnioitettavasti rautaa. 37 kiloa painava poika pystyy vetämään maasta peräti 92 kiloa.

Muullekin elämälle jää vanhempien mukaan aikaa, ja pojan sanotaan viettävän viikonloppujaan treenin sijaan ystäviensä parissa.

Näin nousee rauta! 39-vuotiaan Minna Pajulahden maastavetoennätys saa monet kalpenemaan 0:27
Katso myös: Minna Pajulahden maastavetotulos saa monet kalpenemaan.

Lue myös:

    Uusimmat