23-vuotiaasta tuli isä ja isoisä samalla viikolla: "Perheen kuuluu auttaa"

Australialainen opiskelija päätti ottaa vastuun raskaana olevasta serkustaan, joka asui kaduilla ilman huoltajaa. 

Australialainen Tom Connolly oli 23-vuotias urheilija ja opiskelija, kun hän kuuli sydäntäsärkeviä uutisia 17-vuotiaasta Kiarna-serkustaan. Connollyn tarina on toissavuodelta, mutta se leviää netissä edelleen.

Connolly kuuli, että hänen serkkunsa asui kodittomana kadulla ja oli 32. viikolla raskaana. Serkkutytön epätoivoinen tilanne oli miehelle epämieluisa uutinen, sillä Kiarna oli hänen suosikkiserkkunsa lapsuudesta.

Kiarnalla ei ollut kenkiä, puhelinta tai kotia ja lapsen isä istui vankilassa. Connolly päätti etsiä serkkunsa ja ottaa hänet luokseen asumaan, jotta serkku pääsisi pois kaduilta ja voisi varmasti pitää lapsensa.

– Hän vietti aikaansa kaduilla enemmän kuin missään muualla ja tunsi poliisit paremmin kuin oman perheensä, Tom kertoo.

Tom päätti varmistaa, että Kiarna ja hänen vauvansa saisivat parhaan mahdollisen elämän ja ryhtyi serkkunsa viralliseksi huoltajaksi. Kiarna sai uuden kodin ja uuden elämän kaukana huumeista, väkivallasta ja muusta draamasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viikon päästä Kiarna synnytti poikavauvan, Kaydanin, ja äiti ja poika asuivat onnellisesti Tomin luona.

Tom sai Kiarnan jatkamaan opintojaan ja pyrkii auttamaan serkkunsa takaisin omille jaloilleen.

– Perheen kuuluu auttaa silloin, kun ikäviä asioita sattuu, Tom toteaa.

Hän jatkaa, että ketään ei kuulu jättää jälkeen tai unohtaa. Hänen oma perheensä oli usein auttanut häntäkin vaikeina aikoina ja nyt oli hänen vuoronsa antaa hyvän kiertää.

***

Lue myös:

    Uusimmat