Mainos

Pojalta epäitsekäs teko – kovia kokenut äiti pääsi vihdoin koulun tanssiaisiin

Ohiolainen poika teki äitinsä unelmasta totta, kun hän pyysi tätä parikseen koulun tanssiaisiin. Äiti ei ollut koskaan päässyt osallistumaan omiin tanssiaisiinsa.

Kun MelissaRoshan Potter oli teini, hän oli tulossa äidiksi, eikä päässyt osallistumaan omiin tanssiaisiinsa. MelissaRoshan 18-vuotias Trey-poika päättikin käyttää tilaisuuden hyväksi ja pyytää äitiään tanssiparikseen Gahnna-Lincoln High Scoolin tanssiaisiin.

— Olin aluksi järkyttynyt, koska se oli uskomattoman epäitsekäs teko. Sydämeni oli hukkua kiitollisuuteen, koska teko oli niin suloinen, Potter kertoo ABC Newsille.

Poika kertoi pyytäneensä äitiään parikseen, koska kaikki tämän kertomat tarinat saivat hänet ymmärtämään, että vanhemmuus vaatii paljon uhrauksia, aikaa ja energiaa.

Rankka lapsuus ei saanut luovuttamaan

36-vuotias MelissaRoshan asui poikansa kanssa kodittomien suojassa kaksi ensimmäistä vuotta tämän elämästä. Taloudelliset vaikeudet johtuivat MelissaRoshanin vaikeasta lapsuudesta.

– Äitini raiskattiin ja hän sai minut 13-vuotiaana. Minulle määrättiin sijaishuoltaja, kun olin 10. Olen asunut 23 eri sijaishoidon kodissa, joutunut kestämään fyysistä väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä ja lapsityövoimaa. Uskoin, että en pääse koskaan pois kyseisestä elämästä, MelissaRoshan kertoo.

MelissaRoshanin mukaan rakkaus hänen lastaan kohtaan sai hänet taistelemaan. Myöhemmin hänestä tulikin meikkitaiteilija. Nykyisin hän puolustaa lasten oikeuksia ja toimii kasvattilasten puolestapuhujana.

– Minulle oli henkisesti raskasta nähdä ystävieni menevän tanssiaisiin ja valmistuvan, samalla kun yritin itse kasvattaa lasta. Trey oli minulle kuitenkin arvokas – ja niin söpö. Kun hän hymyili minulle, ajattelin, että en ikinä jätä häntä.

MelissaRoshan kertoi nauttineensa valtavasti tanssiaisista.

– En sittenkään jäänyt tanssiaisista paitsi. Kun päätin pitää Treyn, tiesin, että minulta jäisi monta asiaa kokematta. Mutta kun valitset rakkauden, saat paljon enemmän, MelissaRoshan kiteyttää.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.

Lähde: ABC News

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.