2-vuotias sai toisen asteen palovammat pizzasta – pizzerialta ei anteeksipyyntöä herunut: "Asiakkaamme ansaitsevat tuoretta ja kuumaa pizzaa suoraan uunista"

1:29

Yhdysvaltalaisessa Lawrencevillen kaupungissa sijaitsevasta Little Caesars -pizzeriasta huikopalaa hakeneen perheen ilta sai ikävän käänteen, kun polttavan kuumana tarjoiltu pizza aiheutti perheen 2-vuotiaalle tytölle toisen asteen palovammoja. Asiasta kertovat muun muassa Yahoo Lifestyle sekä Fox News.

VIDEO: Näin elvytät lasta.

Koddi ja Wade Dunn olivat perjantaisena iltana ajamassa kotiin kolmen lapsensa kanssa vierailtuaan näiden isoäidin luona. Perhe kurvasi Little Caesars -pizzeriaan ostamaan pepperonipizzaa lapsilleen syötäväksi.

Koddi-äiti ojensi pizzalaatikon auton takapenkillä istuvalle pojalleen ja kehotti tätä olemaan varovainen kuuman ruoan kanssa. Varovaisuus ei kuitenkaan riittänyt.

Pojan otettua viipaleen pizzasta, sen päällä ollutta juustoa ja tulista kastiketta tippui 2-vuotiaan Jordyn-pikkusiskon päälle.

– Yhtäkkiä pikku tyttöni suusta pääsi viiltävä huuto, kertoi Koddi Yahoo Lifestylelle.

Kodin sijasta sairaalaan

Ratissa ollut Wade-isä kurvasi auton tiensivuun, ja Koddi sukelsi etupenkiltä takapenkille tarkistamaan, mikä hänen lapsellaan oli hätänä.

Hän huomasi Jordynin käden olevan pahasti rakkuloilla.

Matka jatkui kodin sijasta sairaalaan, jossa tytön käteen sattuneet toisen asteen palovammat hoidettiin.


Jos kuvasarja ei näy, voit avata sen tästä.

Kiire esti pizzojen jäähdyttämisen 

Little Caesars paistaa pizzansa 260 asteessa. Sen jälkeen ne siirretään tavallisesti 70-asteiseen lämmittimeen. Dunnin perheen vierailun aikaan ravintolassa oli kuitenkin ollut kova kiire, minkä vuoksi pizzat ojennettiin asiakkaille suoraan uunista.

– Pizzamme ei ollut valmis syötäväksi, se hajosi koskettaessa, Koddi sanoi.

Koddi uskoo, että pizzerian työntekijän varoitus tulikuumasta ruoasta olisi voinut säästää hänen pikkutyttönsä loukkaantumiselta. Perhe suunnittelee Fox Newsin tietojen mukaan haastavansa Little Caesarin oikeuteen vastaamaan polttavan kuumana tarjoilemansa pizzan aiheuttamasta kärsimyksestä.

Ei anteeksipyyntöä

Yhdysvaltalaismedioille lausunnon antanut Little Caesarsin tiedottaja pahoittelee tapahtunutta.

– Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme tietoisia tästä valitettavasta tapauksesta. Pahoittelemme asiaa Jordynille perheineen, ja toivomme hänelle pikaista paranemista, Tina Orozco sanoi.

– Tässä vaiheessa uskomme, että toimintaohjeitamme on noudatettu. Pizzalaatikoissamme varoitetaan kuumuudesta. Asiakkaamme ansaitsevat tuoretta, kuumaa pizzaa suoraan uunista.

Koddi kertoo, että pizzeriasta on oltu myös häneen yhteydessä.

– He eivät pyytäneet anteeksi tyttäreltäni tai tunteneet sääliä – perheeni on traumatisoitunut, Koddi kertoo.

Jordyn ei ole ainoa amerikkalainen, joka on joutunut sairaalahoitoon pizzan vuoksi. Tilastot paljastavat, että Yhdysvalloissa pizza vie sairaalaan tuhansia ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja