1970-luvun klassikkokarkki palaa kauppoihin!

Cloetta tuo Hopeatoffee-karkit uudelleen kauppoihin suuren kuluttajakysynnän seurauksena.

Monen lapsuuden karkkipäiviin kuulunut Hopeatoffee palaa klassikkomakeisen ystävien riemuksi kauppoihin. Kuluttajat ovat sankoin joukoin vaatineet alun perin 1970-luvulla lanseerattua Hopeatoffeeta takaisin myyntiin. Hopeatoffeeta on vaadittu takaisin kauppoihin muun muassa nettiadressissa, jonka on allekirjoittanut lähes 700 henkilöä.

– Nettiadressin lisäksi olemme saaneet myös suoraan kuluttajilta pyyntöjä Hopeatoffeen uudelleenlanseerauksen puolesta. Haluamme vastata lapsuuden makumuistoja kaipaavien toiveisiin ja siksi tuomme salmiakkisen toffeeherkun takaisin kauppoihin, kertoo Cloetta Suomi Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Sanna Kylmänen.

Hopeatoffeen synty ajoittuu 1970-luvulle. Hopeatoffee oli tuolloin aivan uuden tyyppinen makeinen, sillä salmiakkia ei ollut aiemmin yhdistetty toffeeseen. Klassikkoherkku voitti vuoden Salmiakki-Finlandian vuonna 2008.

Hopeatoffee on kaupoissa syyskuusta 2013 lähtien. Hopeatoffee myydään 169 gramman pussissa, jonka suositushinta on 2,48 euroa.

Hopeatoffee ei suinkaan ole ensimmäinen paluun tehnyt klassikkokarkki. Aiemmin tänä vuonna Fazer toi takaisin kauppoihin 1970-luvun suosikit, Merkkarit.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja