Hradeckyn edustama Leverkusen näytti hauista – mainio suomalaisilta Eurooppa-liigassa

Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2-vierasvoittoon Ludogoretsia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina. Suomalaispelaajien osalta kierros oli muutenkin onnistunut.

Pääkuvan videolla klo 22 alkaneiden otteluiden avausjaksojen kohokohtia, mukana myös Lukas Hradeckyn kokemat takaiskut.

Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Hradecky joutui antautumaan avausjaksolla kahdesti, mutta Leverkusen käynnisti onnistuneen kirin Kai Havertzin maalilla 38. minuutilla.

Toisella jaksolla Isaac Thelin ja Havertz nostivat saksalaisvieraat voittoon.

Jesse Joronen torjui FC Kööpenhaminan maalilla, kun tanskalaisseura tasasi pisteet kotinurmellaan Pietarin Zenitin kanssa 1-1-lukemin. Joronen oli voimaton Robert Makin avausmaalissa, tasoituksen ohjasi Pieros Sotiriou.

Illan aiemmissa otteluissa Jasse Tuominen laukoi BATE Borisovin avausmaalin 2-0-vierasvoitossa Vidistä. Jere Uronen pelasi puolestaan täydet minuutit Genkin puolustuksessa, kun belgialaisseura kaatoi Malmön 2-0.

Alla Eurooppa-liigan tulokset ja sarjataulukot.