Internazionale päätti huippuotteita esittäneen Lukas Hradeckyn kauden – Bayer Leverkusenille raskas pettymys

Bayer Leverkusenin taival jalkapallon Eurooppa-liigassa päättyi puolivälierätappioon Internazionalelle maalein 1-2. Suomalaismaalivahti Lukas Hradecky esitti ottelussa lukuisia huipputorjuntoja.

Interin alku oli ottelussa hurja, sillä joukkue johti 21 minuutin pelin jälkeen jo 2-0 Nicolo Barellan ja Romelu Lukakun osumilla. Hetki toisen osuman jälkeen Hradecky torjui myös Lukakun läpiajon ja piti ottelun hengissä.

Hradecky torjui näyttävästi Romelu Lukakun läpiajon. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Leverkusenin nuoren tähtihyökkääjän Kai Havertzin 1-2-kavennus toi saksalaisjoukkueen otteluun mukaan. Maali saattoi myös jäädä vahvasti siirtohuhuissa liikkuneen 21-vuotiaan saksalaisen viimeiseksi seurassa.

Hradecky esitti toisella jaksolla muutamia elintärkeitä torjuntoja, mutta Leverkusen ei onnistunut hyödyntämään muutamia sille auenneita paikkoja.

Internazionale kohtaa Eurooppa-liigan välierissä tämän viikon sunnuntaina voittajan tiistain puolivälieräottelusta Shakhtar Donetsk - Basel.