Bayer Leverkusenin satumainen putki pelastui viime hetkellä – Lukas Hradecky katseli vaihtopenkiltä

Bayer Leverkusen oli erittäin lähellä kokea kauden ensimmäisen tappionsa virallisessa ottelussa, kun se pelasi Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausottelussa 2–2-tasapelin Qarabagin kanssa.

Azerbaidzhanilainen isäntäjoukkue siirtyi 1–0-johtoon 26. peliminuutilla, kun Yassine Benzia iski pallon Leverkusenin verkkoon.

Leverkusen sai lisää kylmää vettä niskaansa juuri ennen taukoa, kun Juninho viimeisteli vauhdikkaan vastahyökkäyksen päätteeksi Qarabagin jo kahden maalin karkumatkalle.

Toisella jaksolla Leverkusenin 20-vuotias tähti Florian Wirtz toi joukkueensa maalin päähän, mutta Qarabag näytti kestävän Leverkusenin rynnistyksen. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä tshekkihyökkääjä Patrik Schick toi vierailijat tasoihin lisäajalla.

Tasapelin myötä Leverkusen venytti tappiottoman putkensa 35 pelin mittaiseksi. Saksalaisseura ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan.

Leverkusenin suomalaistähti Lukas Hradecky oli torstaina huilivuorossa ja seurasi joukkueensa otteita vaihtopenkiltä käsin.

Lue myös:

    Uusimmat