Bayer Leverkusenia murjottiin Eurooppa-liigassa – toisen jakson alussa iso käänne!

Sveitsiläinen Young Boys tylytti Bayer Leverkusenia jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella ensimmäisellä puoliajalla, mutta saksalaisvieraat ovat tulleet toiselle jaksolle kuin uudestisyntyneinä.

Young Boysin Christian Fassnacht osui jo kolmannella minuutilla, ja Theoson Siebatcheu sekä Elia Meschack kasvattivat johtoa avausjakson 3–0:aan.

Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky on kantapäävamman takia ottelusta sivussa. Leverkusenin maalia vartioi saksalainen Niklas Lomb, jonka iltapuhde on ollut toistaiseksi karu. Neljästä maalia kohti suunnanneesta yrityksestä verkkoon on uponnut kolme.

Leverkusen on tullut kuitenkin toden teolla taistoon mukaan toisen jakson alkuhetkillä. Ensin Patrik Schick puski 1–3-kavennuksen Jeremie Frimpongin keskityksestä, ja pian Shick pukkasi saksalaiset jo maalin päähän 2–3-tilanteeseen.

Leverkusen on saanut silmin nähden virtaa ja taisto on roihahtanut uudella lailla eloon.

Jatkopaikat Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ratkeavat kahden ottelun yhteistuloksella vierasmaalisäännön ollessa voimassa.

Young Boys – Bayer Leverkusen -ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat