19-vuotias opiskelija meni naimisiin 62-vuotiaan kanssa – yrittävät nyt lasta: "Ihmiset erehtyvät luulemaan meitä isoisäksi ja lapsenlapseksi"

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Videolla keskustellaan tämän vuoden kuumimmista häätrendeistä.

Amerikkalainen teinityttö meni naimisiin kuusikymppisen miehen kanssa. Rakkautta varjostavat vain muiden ilkeät kommentit, kertovat brittilehdet The Sun ja Mirror.

Samantha Simpson, 19, tapasi aviomiehensä JR:n, 62, yhteisten tuttavien kautta ollessaan 18-vuotias. Pariskunta keskusteli muutaman kuukauden, ja Samantha oli myyty.

Nuori nainen kertoo, että JR:ssä häntä kiehtoi tämän ulkonäkö sekä hyvät tavat. Miestä hän kuvaa herrasmieheksi.

– Hän puhui todella huoliteltua kieltä milloin tahansa tapasimme, ja kun me myös puhuimme puhelimessa ja tekstasimme, hänessä vain oli jotakin, mitä en ollut koskaan ennen löytänyt miehistä, Samantha kertoo The Sunin mukaan.

– Olen tapaillut aiemmin miehiä, jotka ovat lähempänä omaa ikääni, mutta he ovat olleet todella lapsellisia, eivätkä ole tienneet, kuinka kohdella kumppaniaan, hän sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samanthan perhe ei kuitenkaan hyväksynyt suhdetta ikäeron takia, ja sen seurauksena Samantha muutti omilleen. Eläkkeellä oleva JR muutti pian hänen luokseen.

Pariskunta meni nopeasti kihloihin, ja häitä vietettiin 8. tammikuuta vuonna 2018. Kuusi kuukautta sitten JR ja Samantha muuttivat ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa Wichitaan, Kansasiin.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Törkeitä kommentteja tuntemattomilta

Ennakkoluuloja he ovat kohdanneet suhteestaan paljon.

– Kun olemme ulkona julkisesti, tuntemattomat ihmiset erehtyvät koko ajan luulemaan meitä isoisäksi ja lapsenlapseksi ja se saattaa todella häiritä minua, Samantha kertoo.

Tätäkin pahempaa solvailua he kokevat kuitenkin päivittäin. Samathan mukaan hänen aviomiestään kutsutaan jatkuvasti muun muassa pedofiiliksi, kun tuntemattomat ihmiset näkevät heidän suutelevan.

– Ei ole hetkeä, jolloin olisimme ulkona, eikä kukaan kommentoisi meidän suhdettamme, ja se on vain uuvuttavaa. Meillä on ollut tarpeeksi vaikeaa, kun perheemme ja ystävämme eivät ole hyväksyneet suhdettamme. Kun tuntemattomat tekevät niin myös, se on vain liikaa, Samantha kuvaa.

Suunnitelmissa perheen perustaminen

Samantha haluaa korostaa, että he ovat JR:n kanssa onnellisesti naimisia ja tosissaan suhteessaan. Tällä hetkellä kaksikko yrittää saada lasta.

– Vaikka JR:llä on jo lapsi aikaisemmasta suhteesta, me haluamme omia lapsia ja perustaa perheen, Samantha kertoo.

– Kun saamme lapsen, toivottavasti solvaukset loppuvat, sillä emme halua kasvattaa lasta ympäristössä, jossa heidän täytyy kuulla ilkeitä herjoja isästään.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Sun, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja