19 asiaa, jotka erottavat parhaan ystäväsi muista elämäsi ihmisistä

Ystävät ovat mahtavia, mutta parhaille ystäville kukaan ei vedä vertoja.

Nuorena kirjoittamaton sääntö oli se, että sai olla vain yksi paras ystävä. Hän on rinnallasi edelleen, vaikka matkan varrella on löytynyt muitakin arvokkaita ystäviä.

Kaiken kaikkiaan elämä vain on parempaa ja jännittävämpää parhaiden kavereiden kanssa. Elite Daily -sivustolla koottu lista osoittaa, miksi ilman parhaita ystäviä ei ole mahdollista elää.

1. Ystävä kertoo sinulle, että näytät Beyoncélta. Paras ystävä kertoo, milloin sinun pitäisi suosiolla harkita asun vaihtoa.

2. Ystävä kertoo sinulle, että uusi poikaystäväsi on ihan kiva. Paras ystävä kertoo, jos uusi poikaystäväsi on täysi nolla ja voisit saada paljon paremmankin.

3. Ystävä pyytää sinua lähtemään ulos viettämään iltaa. Paras ystävä pyytää sinua tilaamaan pizzaa neljähenkiselle perheelle sopivan määrän ja katsomaan Netflixiä hänen kanssaan perjantai-iltana.

4. Ystävä nauraa vitseillesi. Paras ystävä täydentää vitsejäsi nokkelilla kommenteilla ja saa teidät molemmat ihmettelemään, miksi teillä ei vielä ole tosi-tv-ohjelmaa.

5. Ystävä on väliaikainen. Paras ystävä on ikuinen. Erityisesti sen takia, koska hän tietää liikaa.

6. Ystävä tuijottaa miestä pahasti saadakseen hänet häipymään luotasi. Paras ystävä esittää olevansa rakastajattaresi, jotta mies varmasti ymmärtäisi vihjailun.

7. Ystävä valitsee missä, milloin ja kenen toimesta tulee nähdyksi kanssasi. Paras ystävä tietää, että olet outo, mutta esiintyy kanssasi julkisella paikalla joka tapauksessa.

8. Ystävä ostaa sinulle ruokaa. Paras ystävä syö ruokasi ja kertoo, että se on sinun omaksi parhaaksesi.

9. Ystävä kysyy sinulta, miksi itket. Paras ystävä on valmis suunnittelemaan kostoa henkilölle, joka on kyyneleidesi syy.

10. Ystävä tuntuu ystävältä. Paras ystävä tuntuu siskolta.

11. Ystävä saa sinut tuntemaan olosi sinkuksi. Paras ystävä luo sellaisen olon, että olet löytänyt kohtalontoverisi epäromanttisessa mielessä.

12. Ystävä on se, jonka heräämistä odotat. Parhaan ystäväsi herätät itse joko tunkemalla tyynyn hänen naamaansa tai kierimällä hänen päälleen.

13. Ystävä loukkaantuu, kun teet pilkkaa hänestä. Paras ystävä antaa samalla mitalla takaisin ja tekee vielä enemmän pilkkaa sinusta.

14. Ystävälle voi olla vihainen jonkin aikaa. Parhaalle ystävälle voi olla vihainen enintään muutaman tunnin ajan, koska sitten tapahtuu jotain sellaista, josta sinun täytyy ilmoittaa hänelle heti.

15. Ystävän pitää kertoa sanoin. Paras ystävä voi ilmaista asiansa sinulle vain yhdellä katseella.

16. Ystävä jatkaa lausettasi. Paras ystävä sanoo ääneen, mitä ajattelet ennen sinua tai sanotte sen samaan aikaan.

17. Ystävä tietää kaikki parhaat tarinasi. Paras ystävä on osa näitä tarinoita.

18. Ystävä kysyy ihastukseltasi, pitääkö hän sinusta. Paras ystävä työntää sinut ihastuksesi eteen, huutaa jotain ja juoksee karkuun.

19. Ystävä puukottaa sinua selkään. Paras ystävä puukottaa sinua edestä.

Mitä ystävyys on lasten silmin? Katso video:

Lähde: Elite Daily

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja