19 000 parkkisakkoa vuodessa – New Yorkissa armoton laputtaja

New Yorkin tehokkain liikennepoliisi on väsymätön ja armoton työläinen.

Arnous Morin, 53, on New Yorkin kaupungin "oranssiksi hyökyaalloksi" kutsuttu työntekijä, jonka sakkolinko osuu maaliinsa keskimäärin kerran 9 minuutissa ja 45 sekunnissa.

Vuonna 2015 Morin kirjoitti 18 953 pysäköintivirhemaksua eli noin 76 lappua päivässä.

Seuraavaksi paras tarkastaja ei hänkään huonosti suoriutunut, mutta jäi silti noin 4 000 jaetun sakon päähän mestari-Morinista.

Morinin peruspalkka, 36 000 dollaria vuodessa, on pieni määrä rahaa verrattuna hänen jakamiensa sakkojen tuomiin tuloihin. Kaupungin kirstuun nimittäin kilahti viime vuonna 1,2 miljoonaa dollaria pelkästään Morinin ansiosta.

Aiemmin katolisen koulun rehtorina työskennellyt Morin ei pyytele anteeksi armotonta suhtautumistaan lakia rikkoviin kuljettajiin.

– Lain rikkominen ei ole koskaan hyväksyttävää. Laki on kova, mutta se on laki. Sitä ei saa rikkoa mistään syystä, Morin kertoi The Post -lehdelle.

54 prosenttia pysäköintivirhemaksuista Morin antoi siksi, että kuljettaja ei ollut siirtänyt autoaan pesupartioiden alta.

Hän kertoo aina odottavansa vaaditut viisi minuuttia ennen kuin hän sakottaa pitkäksi venähtäneestä pysäköinnistä, mutta sen jälkeen laki on laki.

Lähde: FoxNews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja