Mainos

Teinityttö katosi mystisesti kansallispuistossa USA:ssa – löytyi kaksi päivää myöhemmin eri näköisenä

16-vuotiaan tytön katoamistemppu on hämmentänyt Yhdysvalloissa. Kansallispuistossa Wyomingissa vapaaehtoisena työskennellyttä Fauna Jacksonia etsittiin satojen ihmisten voimin muutaman päivän ajan, kunnes hänet löydettiin hyväkuntoisena.

Ulkonäkönsä radikaalisti muuttanut tyttö lähti poliiseja karkuun, mutta hänet saatiin lopulta kiinni, kertoo brittilehti Guardian.

Fauna Jackson oli vapaaehtoisryhmän kanssa Grand Tetonin kansallispuistossa viime torstaina, kun hän ilmoitti käyvänsä vessassa. Sen jälkeen hän katosi. 

Jacksonia etsittiin lopulta yli sadan ihmisen voimin. Myös FBI tuli mukaan etsintöihin. Etsijät alkoivat jo pelätä pahinta, kun yksi vaelluskenkä löytyi puistosta. Etsijöitä kuitenkin hämmensi tieto, että tytöllä ei olisi ollut vaelluskenkiä lainkaan, kun hän katosi.

Hiukset leikattu ja värjätty

Kaksi vuorokautta myöhemmin eli lauantaina poliisi löysi tytön puiston alueelta noin viiden kilometrin päässä katoamispaikasta. Tyttö oli leikannut ja värjännyt hiuksensa ja pukeutunut eri vaatteisiin kuin katoamishetkellä. 

Poliisi kertoo tytön löytyneen syrjäiseltä alueelta, jossa ei yleensä patikoida. Lämpötila oli ehtinyt kahden vuorokauden aikana välillä pudota melko kylmäksi, mutta tyttö oli kuitenkin hyvässä kunnossa.

Guardian kertoo tytön vanhempien matkustaneen Ohiosta lapsensa luokse. Siihen asti häntä pidetään viranomaisten huostassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.