Mainos

Sekavasti käyttäytynyt teini katosi viikoksi lomamatkan jälkeen – ohikulkijan havainto päätti suuretsinnät Australiassa

Australiassa lähes viikko sitten kadonnut 16-vuotias tyttö, Cassie Olczak, on löytynyt hyvässä kunnossa läheltä rautatieasemaa Sydneyssä. Tyttöä etsittiin laajasti läheisestä Royal National -kansallispuistosta, jossa hän kertoikin viettäneensä aikansa.

Ohiajanut autoilija näki tytön kävelemässä moottoritien varrella perjantaiaamuna ja soitti hätäkeskukseen. Paikalle saapuneet viranomaiset tunnistivat tytön kadonneeksi.

Olczakin katoaminen nousi maan ykkösuutiseksi viikon aikana. 

Poliisi sanoo puhuttavansa häntä pian, kunhan lääkärit ovat ensin hoitaneet häntä. Cassien äiti Connie Olczak sanoi toimittajille olevansa kiitollinen etsintäjoukoille. Äidin oli vaikea pidättää kyyneliään tiedotustilaisuudessa.

– Tärkeintä on saada hänet kuntoon, kaikki muu on toissijaista.

– Kun näin hänet, kysyin ensimmäisenä tarvitseeko hän jotakin. Hän vaikutti hieman epäröivältä, mutta tuli sitten luo, ja laitoimme hänen ympärilleen viltin, Connie kertoi kohtaamisesta.

Äidin mukaan häviäminen päiväkausiksi ei ole tyttärelle tyypillistä käyttäytymistä.

Cassie katosi viime sunnuntaina sen jälkeen, kun hän oli eronnut ystävästään rautatieasemalla. Hän oli noussut junaan, josta hän oli valvontakameroiden mukaan noussut pois 40 minuuttia myöhemmin.

Silminnäkijän mukaan hän oli näyttänyt poissaolevalta ja hänen katseensa oli pysähtynyt. Hänen äitinsä epäilikin, että tytölle olisi annettu huumaavaa ainetta.

Australialaisen Daily Telegraphin mukaan Cassie oli tullut hiljattain matkalta Abu Dhabista, ja hänen ystäviinsä liittymät tapahtumat siellä olisivat vaikuttaneet hänen psyykeensä.

Poliisin tietojen mukaan Cassie oli käyttäytynyt sekavasti ennen katoamistaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.