Mainos

Black Friday muuttui painajaiseksi – teinityttö katosi mystisesti tavaratalossa Kaliforniassa

Yhdysvaltalaisen Garcian perheen Black Friday –ostosreissu muuttui todelliseksi mustaksi perjantaiksi, kun perheen tytär katosi tavaratalossa Stocktonissa Kaliforniassa. Perhe on etsinyt tyttöä perjantaista lähtien.

KTLA5-sivuston mukaan 16-vuotias Jasmine Garcia saapui viime perjantaina perheensä kanssa Walmart-tavarataloon shoppailemaan Black Friday –tarjouksia, mutta hävisi mystisesti kesken ostosreissun. Oudoksi tapahtuman tekee se, että tyttö ei valvontakameratallenteen mukaan koskaan poistunut tavaratalosta.

Tytön äiti kertoo kiertäneensä kaupan useita kertoja läpi, mutta ei löytänyt tytärtään. Sen jälkeen nainen ilmoitti katoamisesta paikalliselle poliisille. Tytön tavoittelun teki hankalaksi myös se, ettei hänellä ollut mukanaan puhelinta.

– Huomaan, kun kävelette sisään, mutta videolla ei näy missään vaiheessa, että hän lähtee pois, kertoi Stocktonin poliisi äidille.

Poliisi on tehnyt tytöstä katoamisilmoituksen, ja tytön perhe ja ystävät ovat jakaneet katomisesta kertovia lehtisiä, että tyttö löytyisi.

– Haluan vain, että hän on kunnossa ja tulee kotiin, toivoo Jasminen äiti Carmen Garcia.

Katoamishetkellä tytöllä ei ollut mukanaan myöskään yhtään rahaa tai henkilökorttia.

Perhe epäilee, ettei poliisi ota katoamista vakavasti, koska Jasmine on kadonnut kerran aiemminkin, mutta palasi silloin kotiinsa.

– Miten he voivat sanoa, että näkevät hänen menevän sisään, mutta ei tulevan ulos? Se ei käy järkeen, Carmen Garcia kertoo.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.