18-vuotias nainen oli kateissa yhdeksän päivää Yhdysvalloissa – löydettiin elossa erämaasta: Selvisi syömällä marjoja ja juomalla vettä joesta

18-vuotias nainen oli kateissa 9 päivää – löydettiin elossa erämaasta 1:36
Katso videolta onnellisesti päättynyt etsintäoperaatio.

Yhdysvaltain Washingtonissa koettiin onnen hetkiä, kun yhdeksättä päivää kadoksissa ollut nainen vihdoin löydettiin.

Gia Fuda, 18, katosi 24. kesäkuuta Washingtonissa, King Countyssa. Hänen autonsa paikannettiin tiensivusta bensa loppuneena. Sitä ennen hänet oli nähty kahvilassa. Tämän jälkeen havaintoja nuoresta naisesta ei enää ollut.

Etsintä- ja pelastusjoukot olivat jo luovuttamassa, kun nainen löydettiin kiipeämässä rotkossa. Ensin löytyi Fudan muistikirja purosta, noin viisi kilometriä hänen autoltaan. Jonkin matkan päästä purossa tuli vastaan hänen vaatteitaan ja kengät.

Löydettäessä hän oli tilanteeseen nähden hyväkuntoinen ja hänet toimitettiin sairaalaan.

– Tämä oli viimeinen etsintäpäivä. Olimme huolissamme, ettemme löytäisi häntä ja joutuisimme lähtemään ilman häntä, kertoo perhetuttava Jeff White.

Bensanhakureissu meinasi päättyä kohtalokkaalla tavalla

King Countyn poliisit kertoivat, että Fuda selvisi erämaassa juomalla vettä joesta ja syömällä marjoja. Toistaiseksi ei ole varmuutta, miksi hän on lähtenyt metsään.

– On mahdollista, että hän on lähtenyt hakemaan bensaa autoonsa ja lopulta hän on eksynyt. Tässä vaiheessa meillä ei ole vielä varmuutta asiasta, sanoo poliisi Ryan Abbot.

Kingin piirikunnassa tapaus on poikkeuksellinen, onnellisella tavalla. Kyseessä oli nimittäin toiseksi pisin aika, kun henkilö on ollut kateissa ja kadonnut on löytynyt vielä elossa.

Lue myös:

    Uusimmat