15-vuotias tennissensaatio hämmästyttää jäätävillä suorituksillaan Wimbledonissa – aikoo ostaa valtavilla palkintorahoillaan huppareita

15-vuotias Coco Gauff nousi urheilumaailman huulille pudotettuaan viisinkertaisen Wimbledonin voittajan Venus Williamsin turnauksen avauskierroksella. Yhdysvaltalainen jatkoi torstaina kolmannella kierroksella mainioita otteitaan pudottamalla Slovenian Polona Hercogin erin 3-6, 7-6, 7-5. 

Neljännellä kierroksella Gauff on jälleen kovan haasteen edessä, sillä hän saa vastaansa maailman entisen ykköspelaajan Romanian Simona Halepin. Hän on tätä nykyä maailmanlistan seitsemäntenä. Williams oli voittanut urallaan kaksi kertaa Wimbledonin ennen kuin Gauff oli edes syntynyt.

– Se on melkoisen epätodellista, kuinka elämä voi muuttua sekunneissa. Ennen kuin pelasin Venusta vastaan oli pieni poika pyytämässä kuvaa lähtiessäni harjoituskentältä. Venuksen pudottamisen jälkeen kaikki vain huusivat nimeäni, Gauff kertoi.

Gauff innostui laulajatähti Beyoncen äidin twiitistä, jossa hän puhui tennislupauksesta ja oman äitinsä juhlinnasta katsomossa.

– Kertokaa minulle, että hänestä on tullut meemi. Olen niin innoissani siitä. Aion jakaa sitä eteenpäin, Gauff totesi.

Yhdysvaltalainen on kerännyt tässä vaiheessa vajaat 200000 euroa palkintorahoja Wimbledonin turnauksessa. Ennen tätä turnausta Gauffin palkintorahat hänen uraltaan olivat 70000 euron luokkaa. Gauff totesi, että on coolia voittaa noin paljon rahaa, sillä hän voi nyt ostaa uusia huppareita.

– Rakastan huppareita. Äitini kielsi minulta niiden oston kahden kuukauden ajaksi. Minulle tuli silloin joka viikko uusia huppareita kotiin, Gauff kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat