15 asiaa, joilla ei pitäisi olla mitään väliä kumppanin valinnassa

Kaikilla on omat mieltymyksensä seurustelukumppanin suhteen, mutta rajaatko potentiaalisia poikaystäväkandidaatteja ulos jopa liian herkästi? Cosmopolitan listasi asioita, joilla ei pitäisi olla väliä kumppanin valinnassa.

1. Hänen pituutensa

Älä ruksi miestä yli potentiaalisten kumppaneiden listalta vain siksi, että hän ei ole tarpeeksi pitkä. Jos välillänne on selvästi kemiaa, anna miehelle edes mahdollisuus, vaikka hän ei ulkonäöltään vastaisikaan tyypillistä miesmakuasi.

2. Hänen vartalomallinsa

Hän ei ole yhtä lihaksikas kuin ex-poikaystäväsi. Toisaalta taas entinen kumppanisi oli törppö, joka ei edes oikeasti välittänyt sinusta. Ehkä tämä vähemmän salilla viihtyvä mies on siinä suhteessa eri maata? Sitä paitsi, ulkonäkö muuttuu kuitenkin ajan myötä.

3. Hän juo / ei juo alkoholia

Vaikka hän ei nauttisi alkoholia lainkaan tai tykkäisi käydä pubissa joka viikonloppu, älä tuomitse miestä pelkkien tapojen vuoksi, vaikka olisit vakaasti niitä vastaan. Tutustu ennen mielikuvan luomista.

4. Hän asuu yhä vanhempiensa luona

Monet asuvat vielä parikymppisinä kotona. Älä siis heti järkyty, jos mies kertoo asuvansa vielä vanhempiensa nurkissa. Hän saattaa olla säästämässä rahaa oman asunnon ostoa varten, mikä kertoo, että hän suunnittelee rahankäyttöään. Tämä tietää hyvää hänen tulevaisuutensa, ja mahdollisesti sinunkin tulevaisuutesi kannalta.

5. Hänen ikänsä

Jos pidät henkilöstä, ei pitäisi olla mitään väliä, vaikka hän olisi liian nuori muistamaan 90-luvun tai liian vanha fanittaakseen oman lapsuutesi suosikkipiirrettyjä. Tärkeintä on, että jaatte samat arvot ja olette hulluina toisiinne.

6. Ensifiiliksesi hänestä

Ensivaikutelmaan ei voi aina luottaa, vaikka mies ei vastaisikaan tyypillistä ihannettasi. Tutustumalla häneen saatat huomata teillä olevan paljon yhteistä ja tulevan keskenänne hyvin toimeen–- siis poikaystävämateriaalia.

7. Mitä ystäväsi hänestä ajattelevat

Potentiaalisen elämänkumppanin esittely ystäville ja perheelle ei ole huono idea, mutta älä ota liikaa itseesi, vaikka he eivät innostukaan uudesta kumppanistasi. Tosin jos he kokevat, että mies saattaa olla esimerkiksi väkivaltainen, kannattaa itsekin alkaa tarkkailla siitä kieliviä piirteitä. Sen sijaan älä välitä, jos mies ei läheistesi mielestä ole tarpeeksi puhelias tai hauska.

8. Mitä hän tekee työkseen

Jos hän harjoittaa laillista ammattia ja maksaa veronsa, älä huoli. Hän ei välttämättä edusta ammattiin liitettyä stereotypiaa. Kaikki talousalalla työskentelevät eivät esimerkiksi ole törppöjä.

9. Kuinka monta seksikumppania hänellä on ollut

Hän saattaa olla enemmän tai vähemmän kokeneempi kuin sinä. Älä anna petikumppaneiden määrän vaikuttaa näkemykseesi hänestä. Sitä paitsi, onko toisen menneisyydestä pakko edes tietää ihan kaikkea?

10. Kuinka montaa vakavaa suhdetta hänellä on takanaan

Ihmiset ovat yleensä enemmän joko seurustelevaa tai sinkkuilevaa tyyppiä, mutta vakavan parisuhteen puuttuminen ei automaattisesti tarkoita, että mies ei kykene sitoutumaan. Paatunutkin sinkkumies voi muuttua oikean henkilön osuessa kohdalle.

11. Kuinka paljon teillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita

Suhdetta saattaa toki helpottaa yhteinen harrastus, mutta eri asioista kiinnostunut ihminen voi avata sinulle maailman ihan uusille kokemuksille. Toinen teistä saattaa jopa innostua toisen harrastuksesta, jolloin siitä tuleekin yhteinen aktiviteetti.

12. Hänen tyylinsä

Ei ole väliä, vaikka hän käyttäisi puolet palkastaan uusiin pukuihin ja kauluspaitoihin tai käyttäisi joka viikonloppu lempihuppariaan. Ihmiset tuppaavat muutamaan tyyliään uuden kumppanin myötä joko tiedostamattaan tai tietoisesti. Ja jos homma menee vakavaksi, voit aina vaivihkaa vaikuttaa hänen vaatekaappinsa sisältöön.

13. Hän ei ole matkustellut

Mies voi hyvinkin olla fiksu ja ihana, vaikka hän ei olisi koskaan käynyt muualla kuin Virossa ja Ruotsissa. Näe se mahdollisuutena: voitte tutkia maailmaa yhdessä.

14. Hänen ex-kumppaninsa oli todella kaunis/ruma

Hänen ex-tyttöystävänsä ulkonäkö ei kerro mitään siitä, millainen hänen naismakunsa on tai hänen tunteistaan sinua kohtaan. Sinun ei tarvitse kilpailla heidän kanssaan – he ovat ex-tyttöystäviä, koska mies on nyt sinun kanssasi.

15. Kuinka paljon hän tienaa

Kaikki rikkaat eivät ole nenäkkäitä ja kamalia, ja monet vauraustason toisen pään miehet voivat tehdä sinut onnelliseksi. Elämän todellinen rikkaus tulee sydämestä. Älä ole pinnallinen.

Miten ihastus muuttuu rakastumiseksi, ja rakastuminen rakastamiseksi? Katso video!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja