Mainos

13 yleistä pahetta – näitä asioita moni tekee salaa kotonaan

Jaoitpa kotisi sitten perheesi, kumppanisi tai kämppäkaverisi kanssa, oma aika voi toisinaan olla kortilla. Vaikka rakastaisit asuinkumppaneitasi kuinka, mikään ei silti voita aikaa, jonka saat viettää kotona aivan yksiksesi. Se on luksusta, josta moni meistä pyrkii ottamaan kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Seuraavat kohdat ovat taatusti tuttuja jokaiselle, joka on joskus saanut viettää päivän tai iltapäivän aivan omassa seurassaan.

1. Nautit pitkästä kylvystä

Mikä olisikaan ihanampaa kuin viettää tuntikausia kylvyssä ilman, että kukaan käy tasaisin väliajoin koputtamassa oveen. Kukaan ei tarvitse sinua eikä vessaa, ja voit kaikessa rauhassa nauttia raukeasta olostasi ilman syyllisyyttä.

 2. Heität vaatteet nurkkaan

Heti kun perheesi astuu ulos ovesta, samalla lähtevät myös vaatteesi. Voit katsella televisiota kaikessa rauhassa alusvaatteisillasi tai tanssia olohuoneessa alasti. Miksi? No miksipä ei?

3. Jätät vessan oven auki

Ihminen tulee iloiseksi pienistä asioista, kuten siitä, että voi käydä pissalla kylpyhuoneen ovi sepposen selällään.

4. Katselet noloja sarjoja ja elokuvia

Oma aika tarkoittaa myös sitä, että kaukosäädin on vain ja ainoastaan sinun hallussasi. Voit katsella läpi kaikki ne nolot sarjat, joista muuten saisit kuulla kuittailua.

5. Tanssit ja laulat 

Voit laulaa Aikuista naista ja tanssia hullun lailla keittiössä ilman, että kukaan pyytää sinua lopettamaan. Naapurisi saattavat edelleen vihata sinua, mutta mitä sitten.

6. Nautit tyhjästä ja hiljaisesta olohuoneesta

Normaalisti jos haluat lukea kirjaa, joudut tekemään sen makuuhuoneessa suljettujen ovien takana. Mutta yksin ollessasi on toisin. Voit napata kirjan, levittäytyä sohvalle ja nauttia suklaata korvia hivelevässä hiljaisuudessa.

7. Itket elokuvalle/kirjalle/kappaleelle

Tunteita herättävälle musiikille tai elokuvalle itkemisessä on jotain taianomaista luksusta, jonka sallit itsellesi useimmiten vain silloin, kun olet yksin kotona.

8. Masturboit

Tiedät taatusti mistä tässä on kyse, ei siis lisättävää.

9. Tunnet syyllisyyttä ja ryhdyt siivoamaan

Yksin olemisessa on se huono puoli, että se on yleensä myös aikaa, jolloin voisit saada aikaiseksi vaikka mitä. Vaikka olisit kuinka päättänyt nauttia sarjamaratonista, päädyt jossain vaiheessa pyörimään ympäriinsä imuri tai rätti kädessäsi.

10. Puhut puhelimessa

Jos olet ollut koko päivän hiljaa ja käynyt keskusteluja vain itseksesi, mieliisi saattaa helposti hiipiä ajatus puhelinsoitosta ystävälle, veljelle tai vaikkapa äidille.

11. Et halua poistua kotoa

Miksi haluaisit tuhlata sen pienen ajan, jonka saat olla yksin, poistumalla kotoasi ihmisten seuraan? Päädyt siis mieluummin tilaaman pizzan kuin kävelet ostoksille lähikauppaan.

12. Jos joku rikkoo rauhasi, hermostut

Jos kesken rauhaisan illan ovikello soi, ystäväsi soittaa ja pyytää ulos tai naapurisi päättää ilahduttaa sinua vierailulla, sisälläsi alkaa kiehua. Jos ehdit, piiloudut sohvan taakse siksi aikaa, kunnes vaaratilanne on ohi.

13. Käyt jatkuvasti kuuntelemassa ulko-ovea

Jos et tiedä tarkkaan mihin aikaan ihana yksinoloaikasi päättyy, siitä voi seurata stressiä. Käyt jatkuvasti kuuntelemassa käytävän ääniä ulko-ovella tai kuikuilet ikkunasta ulos varmistaaksesi, ettet jää kiinni esimerkiksi ilman vaatteita oleilusta.

Lähde: Metro

Jos yksin ollessa tulee tylsää, voit kokeilla vaikkapa sukkien viikkaamista. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.