"13 vuotta viemäristä alas" – Manchester Unitedin lupaus sai kuulla tylystä kohtalostaan erikoisella tavalla

Entinen Manchester Unitedin lupaus Devonte Redmond sai aikoinaan kuulla lähtöpasseistaan tylyllä tavalla.

Redmond pelasi ManU:n junioriakatemiassa vuodesta 2013 lähtien. 23-vuotias keskikenttäpelaaja ei koskaan saanut tulikastettaan suurseuran riveissä virallisessa ottelussa, mutta oli seuran palkkalistoilla aina kesään 2018 asti.

Nuorukaisen sopimus purettiin vuonna 2018 seitsemän muun pelaajan ohella. Redmond oli tapahtumahetkellä täysin tietämätön tilanteestaan, kun hän oli lomailemassa Kreikassa sijaitsevalla Kosin saarella. Redmond huomasi jonkin olevan pielessä, kun hän sai puhelimeensa liudan ilmoituksia.

– Katsoin puhelintani. Yhtäkkiä sain hirmuisesti ilmoituksia Twitterissä. Paljon viestejä, joissa minulle toivotettiin kaikkea hyvää. Se oli todella outoa, mutta sitten näin syyn, miksi nämä viestit lähetettiin, Redmond kertoo The Athleticille.

– Siellä oli lista pelaajista, jotka United päästää menemään. Se oli virallinen lista, joka oli julkaistu Twitteriin. Niin minä sain kuulla siitä, Redmond muistelee.

Uutinen oli Manchesterissa syntyneelle ja kasvaneelle Redmondille kova. Pitkään seuran paidassa juniorivuosina pelannut lahjakkuus ei koskaan saanut kruunua ManU-uralleen.

– 13 vuotta viemäristä alas tuosta vain, Redmond harmittelee.

Tätä nykyä Redmond edustaa Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Wrexhamia.

Lue myös:

    Uusimmat