13 seksikertaa, jotka jokaisen kannattaisi joskus kokea

Seksielämään mahtuu huonoja, hyviä ja mahtavia kertoja. Jokainen on erilainen. Oletko sinä jo kokenut kaikki nämä erilaiset seksikerrat?

Women's Health -sivusto listasi seksikerrat, jotka jokaisen pitäisi kokea ainakin kerran elämässään. Jotkut niistä voivat tapahtua saman ihmisen kanssa

Montako näistä voit ruksia listalta?

1. Kiusallinen eka kerta

Tämä ei ole ehkä seksiä, jota haluat toiste, mutta se on tärkeä virstanpylväs seksielämäsi kannalta. Tuosta kerrasta ei pääse kuin ylöspäin ja kohti parempia petipuuhia.

2. Ensimmäinen kerta, kun oikeasti tiedät, mitä teet

Kun kokemusta ehtii karttua, huomaat jonain päivänä, että kaikki sujuu jo mallikkaasti. Et enää turvaudu amatööriliikkeisiin, etkä joudu arvailemaan, mitä teet. Itsetuntosi on huipussaan!

3. Ei estoja -seksi

Tapahtuipa se sitten lomamatkalla tai kun olet juonut yhden drinkin liikaa, tämän seksin aikana annat palaa. Pidät ääntä, kokeilet asioita, joita et ole ennen uskaltanut kokea ja kiihotat kumppanisikin villiksi.

4. Sovintoseksi, joka tekee riidasta sen arvoista

Kuka edes muistaa, mistä riitelitte, kun sovintoseksi oli niin naurettavan hyvää? Ei kuitenkaan kannata pelkästään orgasmin vuoksi haastaa riitaa heti seuraavana iltana.

5. Seksi, joka on niin hyvää, että rikot vahingossa asioita

Kiemurtelet hulluna nautinnosta, eikä sinulla ole enää kontrollia siihen, mihin tartut tai mihin suuntaan potkaiset. Lamppu on pirstaleina, suihkuverho pois paikoiltaan, sängynpääty rikki ja kannettavalle tietokoneellesi kaatui vesilasi. Sitä sattuu. Tästä kerrasta et voi olla juoruamatta ystävillesi.

6. Aamuseksi, jonka vuoksi myöhästyt töistä

Joskus herätyksen täytyy saada olla nautinnollisempi kuin aina yhtä ärsyttävään herätyskelloon herääminen. Saavut töihin myöhässä, ja naurettava virne kasvoillasi, mutta se oli sen arvoista.

7. "En voi uskoa, että tein sen" -seksi

Seksuaalisen jännityksen hakeminen ei ole kaikkien juttu, mutta varmaan jokaisen kohdalla on olemassa jotain, joka kiihottaa yhtä paljon kuin jännittääkin. Julkinen seksi, seksilelut, kolmen kimpat, roolileikit, olipa se mitä tahansa, on rohkeaa päästä ruksaamaan pois se omien seksikokemusten listalta.

8. Ei koskaan enää -asento

Jompi kumpi teistä saattaa loukkaantua, mutta kannattaa silti kokeilla. Parhaassa tapauksessa hoksaatte jonkun tajunnanräjäyttävän asennon, jossa kumpikin teistä tuntee olonsa seksin ylijumalaksi. Pahimmassa tapauksessa saatte tarinan, jolle voitte nauraa myöhemminkin.

9. Todella äänekäs, naapurien vihaama asento

Jos nyt yhtenä iltana unohdatte käytöstavat, ette saa vielä häätöä. Voihkittepa sitten kovempaa kuin normaalisti tai paukutatte sängynpäätyä tavallista lujempaa, tämä on sitä seksiä, jonka vuoksi seinänaapurin kohtaaminen rapussa on yhtäkkiä erityisen kisuallista.

10. Hyvästien jättö -seksi

Ehkä olette eroamassa, olette jo eronneet tai olette ryhtymässä kaukosuhteeseen. Olipa syy mikä hyvänsä, tämä seksi raatelee rikki sisimpäsi, mutta on erityisen intohimoista. 

11. Seksi parhaan soundtrackin tahtiin

Onhan sinulla jo tiedossa, mikä on sinun biisisi? Siis se biisi, johon sinulla on erityinen tunneside ja jonka tahtiin tiedät harrastavasi mahtavaa seksiä. Jos ei ole, etsi se heti. Ja kuuntele sitten petipuuhien aikana.

12. Seksi, jonka aikana kumppanisi tekee kaiken työn

Hyvä seksi on yleensä tiimityötä, mutta ainakin kerran elämässä pitää kokea seksi, joka on tarkoitettu vain sinun nautinnoksesi. Muista kuitenkin tehdä myöhemmin vastapalvelus.

13. Rakastuneiden seksi

Kun olet naurettavan rakastunut, etkä saa tarpeeksesi kumppanistasi, ilotulitteet räiskyvät seksinne aikana. Ilotulitteet – tai orgasmit. Tunteet saavat sen aikaan.


***

Lue myös:

    Uusimmat