10 tapaa harrastaa huonoa seksiä – montako näistä tilanteista olet itse kokenut?

Kaikkien eteen tulee myös huonoja seksikertoja. Oletko sinä kokenut näitä tyypillisiä petijumppakertoja, joista ei tee mieli huudella?

Seksi on hyvä tapa viettää aikaa. Se parantaa mielialaa, tekee hyvää terveydelle ja luo läheisyyttä pariskunnan välille. Mutta aina seksi ei ole täysin priimaa. Jokaisen seksiä harrastavan eteen tulee toisinaan tietynlaisia tilanteita, joita ei voi kuin kuvailla huonoksi seksiksi.

Näistä kerroista ei voi kuin ottaa opiksi, eikä luovuttaa seksin saralla. Kaikesta voi ottaa opiksi, ja huonosta seksistä on suunta vain ylöspäin.

Kuinka monta näistä Metro-sivuston listaamista seksikerroista olet kokenut?

1. Eka kerta

Neitsyyden menettäminen ei ehkä silloin tuntunut niin kamalalta, kun vertailupohjaa ei ollut. Taaksepäin katsoessa ja kokemuksen kartuttua voi kenties kuitenkin myöntää, että olihan se aikamoista räpellystä.

– Harrastin seksiä ensimmäisen kerran keittiön tasolla, mikä kuulostaa seksikkäältä, mutta siihen sisältyi keittiövälineisiin törmäilyä koko illan. En koskaan katso liemikauhaa enää samalla tavalla, kertoo 29-vuotias Angelique Metro-sivustolle.

2. Tylsä seksi

Seksin kuuluisi olla kiihkeää niin, että kumpikin osapuoli jaksaa olla innostuneesti mukana. Joskus petijumppa saattaa kuitenkin muuttua syystä tai toisesta tylsäksi. Jossain vaiheessa vaakamamboa huomaat lakanneesi tanssimasta, ja lasket sen sijaan halkeamia katossa tai seinässä. 

– Harrastin niin tylsää seksiä kerran, että tuijotin ilmaa halkovia jalkojani, ja mietin, että 'minun pitää varata aika pedikyyriin', paljastaa 24-vuotias Helen.

3. Vammoja aiheuttava seksi

Hekuman huumassa voi tapahtua ihan mitä tahansa. Saatat lyödä pääsi hieman liian lujaa sängyn päätyyn, pudota sängyltä lattialle tai saada kyynärpäästä leukaasi. Saksassa kolmen kimppaa kokeilleet naiset joutuivat sairaalaan seksivammojen vuoksi.

– Mies puri minua kerran vaginaan. Ulvahdin, koska se oli luonnollisestikin kivuliasta, ja esitin olevani sairas päästäkseni sieltä pois, vaikka mies halusi minun jäävän. Juoksin Uberiin, kertoo Dolly, 21.

4. Odottamaton fetissiseksi

Kunhan se sopii kummallekin osapuolelle, aikuisten välisessä seksissä melkein kaikki on sallittua. Kaikilla on omat mieltymyksensä mitä seksiin tulee, eikä ketään tulisi tuomita vain siksi, ettet itse kiihotu samasta asiasta. Jos sinut kuitenkin yllätetään odottamattomalla pyynnöllä, ei ole ihme, jos hälytyskellot alkavat soimaan.

Ja jos itse aiot vetäistä yöpöydän laatikosta esiin vaikkapa nänninnipistimet, kannattanee ehkä kertoa toiselle osapuolelle ennen niiden käyttöönottoa.

– Tapailin kerran miestä, joka saattoi saada orgasmin vain laukeamalla rinnoilleni. Ensimmäisen kerran, kun harrastimme seksiä, hän oli saamassa orgasmin, vetäytyi ylos, otti kondomin pois, istuutui hajareisin päälleni ja masturboi, ilman varoitusta! Se oli hyvin lyhyt suhde, kertoo Misha, 29.

5. Eriteseksi

Kehon erilaiset eritteet, kuten hiki, sylki ja siemenneste, ovat osa elämää. Niitä ei voi välttää, eikä niissä ole mitään hävettävää, mutta kun saat jotain niistä päällesi, et voi olla irvistämättä.

– Olimme tehneet sitä niin pitkään, että luisuimme ympräiinsä kuin ankeriaat, ja lakanat olivat täysin märkiä hiestä. Seksi oli oikeastaan hyvää, mutta märissä lakanoissa makaaminen sen jälkeen, kun olimme valmiit, ei ollut kovin seksikästä, muistelee 27-vuotias Jon.

6. Suihkuseksi

Suihkuseksi jakaa mielipiteet. Joillain on siitä hyviä kokemuksia, kun taas toiset ovat kokeneet sen kömpelömmän puolen.

– Aviomieheni ajattelisi, että olisi hauskaa, jos hän hiipisi taakseni, kun olin aamulla suihkussa. Hommat alkoivat hyvin, mutta kaikki oli liukasta, vettä meni silmiimme, emmekä tulleet yhteisymmärrykseen oikeasta lämpötilasta. Se näyttää niin paljon paremmalta elokuvissa, huomioi Catherine, 38.

7. Känniseksi

Seksi humalassa voi tuntua hyvältä idealta, vapauttaahan alkoholi estot! Todellisuus on kuitenkin jotain muuta. Alkoholi muun muassa kuivattaa paikat, joiden tulisi olla kosteita sekä saattaa aiheuttaa ongelmia myös erektion kanssa. Myös oksennusrefleksin kanssa saa olla varuillaan. Aamulla heräät lihakset kipeinä ja hirveässä krapulassa.

Caitlin, 24, kertoo oman varoittavan esimerkkinsä:

– Pitkä tarina lyhyesti, oksensin hänen päälleen.

8. Kokeileva seksi – joka menee pahasti pieleen

Ajattelittepa sitten kokeilla uutta asentoa tai ottaa leikkiin mukaan uusia leluja, joskus kokeilut voivat yksinkertaisesti mennä pieleen.

– Erään kerran minä ja tyttöystäväni ostimme kirsikan makuista liukuvoidetta viettääksemme seksikkään illan yhdessä. Käytimme sitä joka puolella. Seuraavana päivänä hänellä oli punaisia, turvonneita läikkiä joka paikassa. Hänellä oli paha allerginen reaktio. Minun piti viedä hänet sairaalaan, ja selittää seksileikeistämme hoitajalle, kertoo Lauren, 25.

9. Ei kemiaa -seksi

Tässä seksissä teillä ei ole mitään yhteistä, mutta ei seksiäkään parempaa tekemistä. Et ole touhussa mukana 100-prosenttisesti, ettekä tunne toistenne vartaloita hyvin, ettekä itse asiassa toisiannekaan. Niinpä ette pysty kommunikoimaan tehokkaasti. Intiimialueenne tuntuvat olevan kotoisin eri aikavyöhykkeiltä.

– Harrastin seksiä 150-senttisen tytön kanssa, ottaen huomion, että olen itse 190-senttinen. Penikseni ei edes mahtunut häneen. Hän heilui ympäriinsä kiusallisesti viiden sekunnin ajan, tuli, otti välittömästi vaatteensa, käveli makuuhuoneeni ovelle, kiitti minua, näytti rauhanmerkkiä ja sitten lähti. Hän oli talossani ehkä neljä minuuttia maksimissaan, ihmettelee Reece, 25.

10. Itsekäs seksi

Hyvä seksi on antamista ja saamista, joten jos kumppanisi joutuu tekemään kaiken työn, eikä sinulla ole mitään intoa tuottaa nautintoa kumppanillesi, et koskaan tule olemaan hyvä sängyssä. Kukaan ei pidä itsekkäästä seksikumppanista.

27-vuotiaalla Hannahilla on kokemusta:

– Liian usein olen ollut miesten kanssa, jotka pökkivät minua kuin kanit, ilman esileikkiä, tulevat ja nukahtavat jättäen väliimme niin paljon tilaa kuin mahdollista. Tai vain lähtevät!

Lähde: Metro

***

3:08

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja