11-vuotias Sally-koira ei kelpaa kellekään – Scott keksi tavan auttaa: "Näkyy tuhansille ihmisille"

11-vuotias Sally-koira ei kelpaa kellekään – Scott keksi tavan auttaa 1:09
Kansas Cityssä toimiva eläinsuoja keksi tavan saada huomiota niille koirille, joille ei tunnu löytyvän kotia. Keskus päätti poistua internetistä ja alkaa mainosta perinteisin keinoin!

Kansas Cityssä toimiva eläinsuoja alkoi mainostamaan pitkään kodittomana olleita koiriaan jättimäisen mainoskyltin avulla.

Kansas Cityssä toimiva eläinsuoja keksi tavan saada huomiota niille koirille, joille ei tunnu löytyvän kotia. Keskus päätti poistua internetistä ja alkaa mainostaa niin sanotusti perinteisin keinoin, kertoo CNN.

Scott Poore hankki Always and Furever Midwest Animal Sanctuary -eläinsuojalle yhdeksänmetrisen mainostaulun raskaasti liikennöidyn tien varrelta. Scott on tehnyt työtä mainostaulun eteen jo viiden vuoden ajan.

Mainoksessa esiintyy 11-vuotias Sally Sue

Scott haluaa tehdä osansa niiden eläinten eteen, joita kukaan ei halua adoptoida. Mainostaulussa komeilee 11-vuotias sekarotuinen Sally Sue.

– Somessa yleensä mainostamme samaa tarinaa samoille ihmisille. Varsinkin tämän I-35-tien varressa sijaitseva mainostaulu näkyy tuhansille ihmisille.

Sally Sue on viettänyt jo kaksi vuotta eläinsuojassa. Kotia ei ole löytynyt. Scott toivoo, että mainoskyltti muuttaisi kaiken.

– Tarvitaan vain se yksi, oikea ihminen vilkaisemaan mainostaulua, ja saamme pelastaa jälleen yhden eläimen, Scott kuvailee.

"Mainostauluun pääsevät koirat, jotka ovat olleet pisimpään ilman kotia"

Kun Sally Sue saa kodin, kylttiin vaihdetaan toinen koira.

– Mainostauluun pääsevät koirat, jotka ovat olleet pisimpään ilman kotia. Minulle kelpaa mikä tahansa tapa, jolla saamme näkyvyyttä eläinsuojassa pisimpään eläneille koirille, Scott sanoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat