11-vuotias poika kuoli yllättäen, kun isä paistoi kalaa – syyksi epäillään allergista reaktiota

6:49
Huomenta Suomessa keskusteltiin allergioista.

Isä valmisteli merellistä uudenvuoden ateriaa kotonaan New Yorkissa, kun hänen 11-vuotias poikansa kuoli yllättäen allergisen reaktioon, kertoo News.com.au-sivusto.

Poliisin mukaan isä oli paistamassa turskaa, kun hänen poikansa Camron Jean-Pierre sai allergiaoireita.

Poika menetti tajuntansa ja perheenjäsenet soittivat ambulanssin. Poika kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

4 News -sivuston mukaan viranomaiset sanovat, että reaktio saattoi johtua paistetun kalan hajusta. Seuraavaksi vuorossa on kuolemansyytutkimus, jossa selvitetään tarkemmin, mihin poika kuoli.

News.com.au-sivuston mukaan kala kuuluu niihin ruoka-allergioihin, jotka aiheuttavat kaikkein vakavimmat allergiset reaktiot Yhdysvalloissa ja Australiassa. Muita ruoka-aineita ovat muun muassa maito, kananmunat ja vehnä.

Australialaisen Society of Clinical Immunology and Allergy -allergiajärjestön mukaan Australiassa yksi kolmestatoista lapsesta ja kaksi sadasta aikuisesta kärsii ruoka-allergiasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.