11 erilaista seksipersoonallisuutta: Mitä makuuhuonetyyppiä sinä olet?

0:45
Eriilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet?

Ihmisillä on eri käsityksiä siitä, millaista on "hyvä seksi". Mitä seksipersoonatyyppiä sinä olet?

Seksuaaliterapeutti Vanessa Marin uskoo, että on olemassa useita erilaisia seksipersoonallisuuksia. Ihmisillä on eri käsityksiä siitä, millaista on "hyvä seksi", ja seksiä myös harrastetaan erilaisista syistä.

Kehitettyään "persoonateoriaansa" Marin kysyi aiheesta verkostoltaan ja kollegoiltaan. Lopputuloksena oli Marinin mukaan "täysin epätieteellinen" 11 seksipersoonallisuuden lista. Kuka heistä itse olet?

1. Paineenpoistaja

Seksi lievittää stressiäsi. Haluat rentoutua orgasmin avulla.

2. Tutkimusmatkailija

Seksissä on kyse uusien asioiden kokeilemisesta. Seksi on sinulle hauskaa, eikä sitä tule ottaa liian vakavasti. Olet utelias.

3. Tasapuolinen

Sinä annat ja otat; haluat täyttää kumppanisi toiveet ilolla, mutta odotat myös, että omat toiveesi täytetään.

4. Antaja

Seksi on lahja, jonka jaat kumppanisi kanssa. Sinusta on ihanaa täyttää kumppanisi toiveet, mutta omien halujen täyttäminen voi tuntua vaikealta. Et halua olla huomion keskipiste.

5. Vartija

Haluat kokea olevasi seksin aikana turvassa. Rajat ja innokas suostumus ovat sinulle tärkeitä.

6. Intohimon metsästäjä

Seksi ei ole sinusta hyvää, jollei se ole intensiivistä ja jopa eläimellistä. Rakastat ajatusta siitä, että päästät irti estoistasi ja annat hetken viedä.

7. Nautinnon metsästäjä

Rakastat seksin tarjoamaa fyysistä nautintoa. Seksin ei tarvitse olla tunteikasta tai täydellisen intiimiä, vaan siitä voi nauttia myös uuden tuttavuuden kanssa.

8. Priorisoija

Miten kiireinen sitten oletkaan, seksille sinulla on aina aikaa! Haluat löytää aikaa intiimielämälle, ja myös löydät sitä – arvostat seksielämääsi ja haluat tehdä uhrauksia sen eteen.

​​​​​​​

9. Romantikko

Seksin tarkoitus on löytää syvä yhteys kumppaniin. Rakastat hyväilyjä ja katsekontaktia, ja saatat myös tunnustaa rakkautesi kesken seksin. Et halua kiirehtiä sängyssä.

10. Hengellinen

Seksi on sinulle suurempi kokemus kuin pelkkä kehollinen nautinto. Se voi olla suorastaan ylimaallinen kokemus!

11. Jännityksen etsijä

Sinulla on erikoisia ja jännittäviä seksuaalisia fantasioita, joita olet myös valmis toteuttamaan. Nautit vallan elementistä seksissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja