100-vuotias australialaismies oli viikkoja sairaalassa koronaviruksen takia – vihdoin hyviä uutisia: "Todellinen taistelija"

Richard vähätteli koronavirusta somessa – kuoli koronavirukseen 1:59
Katso myös: Aiemmin koronaviruksen vakavuutta vähätelly Richard koki karmean kohtalon.

100-vuotias mies oli kuusi viikkoa sairaalahoidossa koronaviruksen takia ja pääsi pois 15. syyskuuta. Aiheesta uutisoi muun muassa News.com.au-sivusto.

100-vuotias australialaismies nimeltä Roy pääsi 15. syyskuuta pois sairaalasta oltuaan siellä kuusi viikkoa hoidettavana koronaviruksen takia. Nyt hän on parantunut täysin ja pääsee palaamaan vanhainkotiin, jossa hän asuu.

"Roy pääsee kotiin!"

Melbournessa sijaitseva sairaala, jossa Royta hoidettiin, julkaisi iloisen Facebook-päivityksen aiheesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Roy pääsee kotiin! Oltuaan kuusi pitkää viikkoa sairaalassa tämä 100-vuotias koronaviruksesta täysin parantunut Roy on lähdössä takaisin vanhainkotiinsa. Ennen lähtöään Roy kiitti liikuttuneena hoitotiimiämme.

Päivityksessä kerrotaan, että Royn tyttären Debbien mielestä hänen isänsä on "todellinen taistelija". Debbie odottaa kovasti sitä, että pääsisi näkemään isänsä jouluna. 

– Tätä pitää todellakin juhlia! Miten upeasti kaikki päättyikin Royn ja hänen perheensä kohdalla! kirjoituksessa hehkutettiin.

Vanhainkodissa oli todettu kymmeniä tapauksia

Myös sairaalan johtaja Janine Loader kiitteli hoitohenkilökunnan työtä 3AW-sivuston haastattelussa

Loaderin mukaan Roy oli saanut tartunnan vanhainkodissa, jossa hän asui. Loaderin mukaan Royn lisäksi ”noin 59” muutakin asukasta on ollut sairaalahoidossa. Sairaalan johtajan mukaan tällä hetkellä St. Vincentissä ei ole hoidettavana yhtäkään koronaviruspotilasta eikä työntekijöiden joukossakaan ole todettuja tapauksia.

Lue myös:

    Uusimmat