10 yllättävää asiaa, jotka saavat miehen kiihottumaan

Stereotyyppinen näkemys on, että miehet kiihottuvat vain näkemästään. Todellisuudessa kaksilahkeiset eivät ole niin yksiselitteisiä. Näistä yllättävistä asioista miehet kiihottuvat.

1. Se biisi, joka soi taustalla hänen elämänsä parhaan seksin aikana

Kaikilla, myös naisilla, on salaisia kappaleita, jotka saavat heidät innostumaan.

2. Tutun hajuveden tuulahdus

Hajuaisti on vahvasti sidoksissa muistiin. Hajuvedet on myös suunniteltu viehättämään. Jos ohikulkijalla on samaa hajuvettä kuin miehen puolisolla tai menneisyyden seksikumppanilla, saattavat kuumat muistot pulpahtaa pintaan.

3. Kun hänen kumppaninsa pukeutuu punaiseen mekkoon

Siihen on syynsä, miksi punainen on rakkauden väri. Joidenkin tutkimusten mukaan punainen assosioidaan väreistä useimmiten seksuaalisen kiihottumisen kanssa. Eli ensi kerralla, kun tavoitteenasi on vietellä mies, pukeudu viettelevään punaiseen mekkoon.

4. Kutituskilpailu sängyssä sunnuntaisena aamuna

Kutittamisen on todettu lähentävän kahta ihmistä. Kutituksesta kiihottuminen eli knismolagnia on itseasiassa eräänlainen fetissi, mutta hyvin yleinen sellainen. Kukapa ei pienestä leikkimisestä kiireettömänä aamuna innostuisi?

5. Selän rapsuttaminen

Kyllä, jotkut miehet pitävät siitä hyvin paljon. Ja tällekin tilalle on tieteellinen nimi, acarophilia.

6. Puhtaat lakanat sängyssä

Kukapa ei rakastaisi puhtaiden lakanoiden väliin käpertymistä? Erään brittiläisen tutkimuksen mukaan sekä miehet että naiset kiihottuvat puhtaista lakanoista. Tässä saattaa piillä salaisuus hotellihuoneseksin suureen suosioon.

7. Kun nainen heittää aamulla päälleen miehen ison t-paidan

Kaunis nainen yli-isossa t-paidassa ei pitäisi olla erityisen kiihottava näky. Silti miehet innostuvat siitä – varsinkin, jos naisen päällä ei ole mitään muuta.

8. Jos nainen osaa soittaa kitaraa

Koska muusikot ovat kuumia. Aina.

9. Jos nainen saa hänet nauramaan

Huumorintaju on seksikästä. Nauraminen on miesten mielestä ehkä toiseksi paras esileikki – heti suuseksin jälkeen.

10. Kun nainen on todella, todella innoissaan nörttimäisestä harrastuksestaan

”Nörtti” on vain toinen tapa sanoa ”niin innostunut, että se on noloa”. Kiinnostuksen aiheen ei edes välttämättä tarvitse olla stereotyyppisesti vain miehiä kiinnostava aihe, kuten Star Wars tai tietokonepelit, vaan melkein mikä tahansa käy. Toki myös yhteisten kiinnostuksen kohteiden jakaminen on puoleensavetävää.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat