10-vuotias tyttö tappoi itsensä tehdäkseen äitinsä "maailman onnellisimmaksi naiseksi" – jätti jälkeensä surullisen viestin: "Toivon, että jonain päivänä halaat minua taivaassa"

Yllä olevalla videolla keskustellaan lapsen itsemurhasta ja siitä, miten siitä voi selvitä.

Itsemurhan tehneen 10-vuotiaan meksikolaistytön luota löytyi viesti, jossa hän syytti itseään isänsä lähdöstä ja sanoi pilanneensa vain äitinsä elämän. Tapauksesta uutisoivat muun muassa Mirror ja Daily Mail.

Meksikossa löydettiin viime viikon sunnuntaina 10-vuotias itsemurhan tehnyt tyttö sekä sydäntä särkevä viesti, jossa tyttö kertoi tappaneensa itsensä tehdäkseen äitinsä "maailman onnellisimmaksi naiseksi".

Lapsi kuoli loppiaisena, jolloin Meksikossa vietetään itämään tietäjien juhlapäivää. Päivän aikana ihmiset antavat toisilleen lahjoja. Kirjeessään tyttö kertoo, että hän antoi äidilleen lahjan tappamalla itsensä.

– Hyvät kolme kuningasta, pyydän teiltä vain, että äidistäni tulee maailman onnellisin nainen, kun minä en ole enää täällä, sillä olen aiheuttanut hänelle vain tuskaa ja pilannut hänen elämänsä siitä asti, kun synnyin, sillä olen syy sille, että isäni jätti kotimme, tyttö kirjoittaa kirjeessä brittiviestimien mukaan, vapaasti suomennettuna.

– Haluan pyytää äitiäni olemaan rauhallinen, olemaan työskentelemättä liikaa, paras lahja, jota voin pyytää, on hänen onnensa. Toivon, että jonain päivänä muistat minut ja taivaassa, vihdoin, halaat minua.

– Uskon, että paras lahja kolmelta kuninkaalta on, jos tapan itseni. Kun aina olet sanonut minulle, että toivoisit, etten olisi koskaan syntynyt. Rakastan sinua niin paljon, äiti. Tiedän, etteivät kolme kuningasta ole olemassa, mutta annan tämän suuren lahjan sinulle, tyttö päättää kirjeen.

Meksikolaiskaupunki Aguascalientesin viranomaiset ovat vahvistaneet tytön kuolleen hirttäytymällä. Hätäkeskus sai ilmoituksen tytön kuolemasta iltakymmenen jälkeen 6. tammikuuta.

Kuolemantapausta selvitetään. Brittilehdet kertovat, että paikallisen median mukaan äitiä saattaa odottaa syytteet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja