10 suosikkikuohuviiniä vertailussa: Hurjat erot sokerimäärissä!

Suomen kymmenen myydyimmän kuohuviinin sokerimäärissä on huimia eroja. Merkistä riippuen yksi kuohuviinilasillinen voi sisältää jopa nelinkertaisesti sokeria lajitoveriinsa verrattuna.

Kuohuviinillä kilistellään taas pian ahkerasti: ensin juhlitaan vappua, sitten erilaisia valmistujaisia. Eikä laskuista voi unohtaa kesäisiä piknikreissujakaan.

Makuja-sivuilla vertaillaan Suomen kymmenen myydyimmän kuohuviinin sisältämät sokerit ja kalorit. Kalorimäärissä ei suuria eroja ollut, mutta sokereiden määrissä kuohujuomat olivat parhaimmillaan kuin yö ja päivä.

Eniten sokeria on kolmanneksi eniten myydyssä Asti Ganciassa: lasillinen sisältää peräti neljän sokeripalan verran sokeria. Vähiten sokeria sisälsivät Freixenet Cordon Negro Brut (0,4 sokeripalaa per lasi) ja Bernard-Massard Cuvée de l'Ecusson Brut, vain 0,6 sokeripalaa per lasi.

Katso, miten suuret erot kuohuviinien sokerimäärissä on

Tuotetiedot: Alko

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat