10 paljastusta vällyjen välistä: Kuinka paljon ihmiset oikeasti harrastavat seksiä kuukauden aikana?

Mietityttääkö, paljonko muut harrastavat seksiä? Lue paljastukset siitä, kuinka paljon ihmiset harrastavat seksiä kuukausittain.

Yllä olevalla videolla esitellään seksivälineitä, jotka jokaisen yöpöydän laatikosta olisi hyvä löytyä.

Harrastatko seksiä niin paljon kuin haluaisitkin? Erään tutkimuksen mukaan jo yksi seksikerta viikossa maksimoi onnellisuuden, mutta moni saattaa olla huolissaan siitä, miten oma seksielämä vertautuu muiden ihmisten peitonheilutuspuuhiin. Harrastavatko kaikki muut enemmän seksiä?

Luonnollisestikaan kaikki eivät ole muille rehellisiä siitä, kuinka usein tai harvoin pääsevät petipuuhiin, joten oman seksielämän vertailu muiden seksielämään on vaikeaa.

Avoimuuden nimissä Metro-sivusto pyysi kymmentä ihmistä paljastamaan, kuinka usein he oikeasti harrastavat seksiä kuukauden mittaan. Jotkin vastauksista voivat yllättää – ja ainakin niistä käy ilmi se, ettei yhtä ainoaa oikeaa vastausta ole.

"Voisin harrastaa enemmän, mutten oikeastaan halua"

"Luultavasti noin 12 kertaa kuussa, mutta muutama niistä tapahtuu samana päivänä. Niin siinä käy, kun menee naimisiin."
– Alistair

"En kertaakaan, mikä on juuri se määrä seksiä, mitä haluankin."
– Jenna

"Poikaystäväni ja minä harrastimme ennen seksiä noin 40 kertaa kuussa. Sitä kesti noin kaksi vuotta. Sitten muutimme yhteen. Nyt se on neljä kertaa kuussa. Korkeintaan."
– Delia

"Harrastan seksiä noin kerran viikossa, joten en juurikaan yli neljää kertaa kuukauden sisään. Voisin harrastaa enemmän, mutten oikeastaan halua."
– Jarek

"Hyvässä kuussa harrastamme seksiä kuusi kertaa. Olemme kihloissa ja rakastamme toisiamme valtavasti, mutta kärsimme molemmat stressistä. Meillä ei vain ole aikaa, ja molemmilla on muita asioita mielessä."
– Lisa

"Olen naimisissa, ja harrastamme vaimoni kanssa seksiä kerran tai kahdesti viikossa. Lasten saaminen on suurin syy sille, miksei sitä tapahdu useammin."
– Martin

"Olen selvittänyt sen: Se on 0,2 kertaa kuussa."
– Violet

"Kumppanini ja minä elämme kaukosuhteessa, joten pääsemme näkemään toisiamme vain joka toinen kuukausi. Kun näemme, paneudumme siihen kuin huomista ei olisi. Joten se on keskimäärin 12–15 kertaa joka toinen kuukausi."
– Pat

"Keskimäärin se on varmaan noin 12 kertaa kuussa, joskus enemmän, joskus vähemmän. Se riippuu kummankin aikatauluista."
– Ash

" Jos laskemme vain seksin toisen todellisen ihmisen kanssa, sanoisin, että harrastan seksiä noin 25 kertaa kuussa."
– Rob

Lähde: Metro

***

8:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja