Mainos

10 kiusallista merkkiä siitä, että suhteenne on vakiintumassa

Ensihuuman jälkeen parisuhteeseen tulee mukaan joukko asioita, jotka voivat kuulostaa melko epämiellyttäviltä, mutta jotka ovat kuitenkin täysin luonnollisia. 

Suhteen alkuaikoina pariskunta pyrkii antamaan toisilleen mahdollisimman hyvän vaikutelman. Vaatteet valitaan huolellisesti  ja hampaat pestään aina kuin mahdollista. Kun suhde etenee, alatte tuntea olonne yhä mukavammaksi toisen seurassa, eikä tämän kaltaisilla pikkuasioilla ole enää niin suurta merkitystä. 

Jos teette seuraavia Viral Thread -sivuston listaamia asioita toistenne seurassa, suhteenne voidaan sanoa olevan vakaalla pohjalla. 

1. Säärien ajelu unohtuu

Kun parisuhde vakiintuu, paineet kauneuden suhteen pikkuhiljaa katoavat. Parasta naiselle on, että hänen ei tarvitse enää pitää huolta säärien sileydestä ympäri vuoden, vaan voi ajella ne silloin, kun siltä tuntuu.

2. Ilmavaivat eivät ole ongelma

Se on luonnollista ja sitä tapahtuu. Suhteen alkuaikoina naiset eivät useinkaan suostu myöntämään ilmavaivojaan, vaan pyrkivät peittelemään hajujaan. Mutta kun sitä kuulee parisuhteessa kerran, kuulee sitä useammin. Se on hyvä merkki, usko pois.

3. Keskustelette suolen toiminnasta

Vessassa käynti ei ole aihe, josta puhutaan ensitreffeillä, mutta suhteen edetessä siitä tulee yhtä arkipäiväinen puheenaihe kuin sää tai kuulumisetkin.

4. Kuukautisista puhuminen normalisoituu

Kuukautiset vaikuttavat lukuisiin eri asioihin, kuten ruokavalioon, seksiin ja olotilaan. On siis täysin luonnollista, että kuukautisista myös puhutaan avoimesti. Jos voitte puhua aiheesta ilman, että puoliso vaikuttaa siltä kuin hän haluaisi hypätä ikkunasta, olette saavuttaneet parisuhteessanne seuraavan tason.

5. Käytte vessassa ovi auki

Alkuaikoina vessassa käynti ja lorina saattoivat tuntua sinusta nololta, mutta ajan myötä asiat muuttuvat. Pian saatat huomata käyväsi vessassa ovi auki tai peseväsi hampaita samalla, kun puolisosi loristelee vieressä.

6. Aamuhengitys ei ole ongelma

Muistatko vielä ajan, jolloin pesit hampaasi ennen suutelua? Sen sijaan, että pohtisit omaa hengitystäsi, olet oppinut nauttimaan aamusuukoista, eikä edellisillan aterialta haiseva aamuhengitys enää hetkauta sinua millään.

7. Näppylöiden puristelu uutena harrastuksena

Ajan myötä suhteeseen astuu mukaan myös näppylöiden puristelu. Pariskunnat saavat outoa nautintoa puristellessaan toistensa finnejä ja mustapäitä. Tätä asiaa juuri seurustelun aloittaneet eivät voi ymmärtää.

8. Sairastelu ei rajoita hellyydenosoituksia

Sairastelu on tavallisesti tehokas intohimon tappaja, mutta nähtyäsi puolisosi makaavan surkeana sängyssä, haluat antaa hänelle hieman huomiota ja rakkautta. Suhteen vakiintuessa sairastelu ei ole muuri, vaan annatte toisillenne huomiota olotilasta riippumatta.

9. Painonnousu ei ole iso asia

Alkuaikoina miehet käyvät salilla ja ahmivat rahkaa naisten noudattaessa tiukkaa ruokavaliota ja joogaohjelmaa. Kun parisuhteenne vakiintuu ja alatte tuntea olonne mukaviksi toistenne seurassa, luontainen laiskuus astuu mukaan. Vaikka olisittekin keränneet vartaloonne muutaman kilon suhteen alkuajoista, se ei ole iso juttu. Ette välttämättä ole edes huomanneet sitä. 

10. Kaikista näistä huolimatta pidät puolisoasi seksikkäänä

Vaikka parisuhde tuo mukanaan lukuisia ällöttäviltä kuulostavia asioita, pidätte toisianne silti seksikkäinä. Painonnousu, flunssa ja finnien puristelu tarkoittavat ainoastaan sitä, että olette täydellisiä toisillenne.

Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen arvioi, kuinka kauan parisuhteen ensihuuma kestää. 

0:59

Lähde: Viralthread

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.