Mainos

1,5- ja 3-vuotiaat kuolivat liikenneturmassa Lohjalla – hautajaisiin ja talousahdinkoon kerätään rahaa: "Jokainen voi vain kuvitella, mitä he käyvät läpi"

Hyväntekijä Brother Christmas kerää parhaillaan varoja Lohjan pienten kolariuhrien vanhemmille. 1,5-vuotias poika ja 3-vuotias tyttö kuolivat viime kuussa Lohjalla sattuneessa traagisessa liikenneonnettomuudessa. MTV Uutisten haastattelema Brother Christmas uskoo, että apua saadaan kiitettävästi kokoon. 

Varoja kerätään kolarissa olleen perheen äidin tuttavan pyynnöstä. Keräys aloitettiin eilen alkuillasta ja se loppuu sunnuntaina. Brother Christmasin Facebook-päivityksessä on luettavissa perheen tuttavan sanat: 

"Meidän pikkukaupungin tuttu perhe, missä lapset asuivat äitinsä kanssa menettivät Lohjan kolarissa pienet 1,5 ja 3v lapsensa. Äiti on ollut kotona hoitamassa pieniä ja kaikki tulot ovat olleet sidonnaisia lapsiin. Nyt kuun vaihteessa putoaa pois lasten kuoleman vuoksi niin lapsilisät, elatustuet kuin kotihoidontukikin. Äidin taloudellinen pudotuskin tulee olemaan massiivinen".


Auto ajautui vastaantulevien kaistalle

Perheen pienet lapset menettivät henkensä, kun isän kuljettama auto ajautui vastaantulevien kaistalle heidän ollessaan matkalla hevostallille.

Isä oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja ajautunut suoraan vastaantulevan auton keulaan. Isä jäi autoon puristuksiin, lapset menehtyivät elvytyksestä huolimatta.

Brother Christmas kertoo, että vielä on aikaista sanoa, millaisia summia keräyksellä saadaan kokoon. 

– Keräyksen kokonaissumma tiedetään ensi kuun alkupuolella. Veikkaan, että keräyksestä tulee hyvä, sillä se on saanut paljon julkisuutta ja ihmisiltä on sadellut paljon myötätuntoa, Brother Christmas kertoo.

Varat käytetään hautajaisista tulleiden kulujen kattamiseen. Jos ylimääräisiä varoja jää, ohjataan ne vanhemmille avuksi kohti uudenlaista arkea, jotta he saavat toipua ja tehdä surutyönsä rauhassa vailla raha-asioista murehtimista.

– Jokainen voi vain kuvitella, mitä he käyvät läpi, Brother Christams päättää. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.