Possunyytit
500 g porsaan ulkofileetä
4 valkosipulin kynttä
1 rkl viinietikkaa
1 rkl seesamiöljyä
2 tl suolaa
mustapippuria
salaattia tai valkokaalia
1. Leikkaa liha sormenpäänkokoisiksi kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita marinadin aineet ja marinoi lihaa jääkaapissa muutama tunti.
3. Paista liha uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa noin 10 minuuttia. Kääntele lihapaloja kypsennyksen aikana.
4. Kietaise lihapaloja salaatin- tai kaalinlehteen ja mausta haluamallasi kastikkeella.
Chilikastike
1 chiliä
2 valkosipulin kynttä
1 rkl fariinisokeria
1 dl kuumaa vettä
0,5 dl kalakastiketta
0,5 dl limetin mehua
1. Hienonna chili ja valkosipuli.
2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
