Viimeiset hetket laittaa vappusima tekeytymään – nappaa ohje täältä
Julkaistu
Vappua juhlitaan ensi viikolla, joten sima on hyvä laittaa tekeytymään nyt.
Kotitekoinen sima tekeytyy noin viikon ajan, eli jos vappuaattona haluaa hörppiä muutakin kuin kaupan simaa, nyt kannattaa tarttua toimeen.
Viileässä sima tekeytyy noin viikossa ja huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä.
Siman makuihin sopivat erityisen hyvin sitruunan lisäksi appelsiini ja inkivääri, joilla tätä simaa on maustettu.
Katso yllä olevalta videolta helpot ohjeet siman valmistamiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti