Victoria Beckhamin 50-vuotisjuhlat vilisivät julkkiksia ja Spice Girlejä

Victoria Beckham täytti 50 vuotta 17. huhtikuuta. 

Muotisuunnittelija ja Spice Girls -yhtyeestä tunnettu Victoria Beckham  täytti 50 vuotta 17. huhtikuuta. Hän juhli läheisten ja ystävien kesken 20. huhtikuuta Oswald’s-yksityisklubilla Lontoossa.

Paikalla olivat myös kaikki muut Spice Girlit: Emma BuntonMelanie Brown, Geri Halliwell-Horner  ja Melanie Chisholm. Victoria jakoi Instagramissa viisikosta videon, jossa he laulavat yhtyeen kappaletta Stop.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Paras ilta koskaan! Hyvää syntymäpäivää minulle! Rakastan teitä kaikkia niin paljon, Victoria kirjoitti. 

Victoria oli pukeutunut läpikuultavaan, mintunvihreään mekkoon ja käveli kainalosauvoilla, jotka ovat hänellä jalkavamman vuoksi. 

Juhlissa oli tietysti myös Victorian perhe: aviomies David Beckham, tytär Harper, 12, ja pojat  Brooklyn, 25, Romeo, 21, ja Cruz, 19.

David onnitteli vaimoaan Instagramissa ja jakoi vanhoista videopätkistä koostetun videon. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää kauniille vaimolleni. Syntymäpäivänäsi sinun tulisi katsoa taakse ja olla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut ja rakentanut: Posh Spice, bisnesnainen ja tietysti nait Englannin kapteenin. Mutta isoin saavutuksesi on lapsesi, opastat, rakastat ja opetat heitä. He rakastavat sinua enemmän kuin mitään, me kaikki rakastamme sinua niin paljon. Vietä erityinen päivä, ansaitset sen kaiken. 50 ja kunnossa. Olen vain rehellinen, David kirjoitti. 

Niin ikään juhlimaan saapuivat artisti Marc Anthony vaimonsa Nadia Ferreiran kanssa, näyttelijä Tom Cruise, näyttelijä Eva Longoria puolisonsa José "Pepe" Bastónin kanssa, näyttelijä Jason Statham kihlattunsa Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa sekä julkkiskokki Gordon Ramsay vaimonsa Tana Ramsayn kanssa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat