Räppäri Brädille isyys on käänteentekevä asia: "Nyt tiedän, mitä varten olen täällä"

Koronan jäljet näkyvät edelleen rap-artisti Brädin keikkakalenterissa 2:34
Katso videolta, miten koronapandemian jäljet näkyvät edelleen Brädin keikkakalenterissa.

Rap-artisti Brädi on isä kolmelle pojalle: kahdelle pienelle miehelle ja 11-vuotiaalle bonuspojalle.

Brädi, eli Kari Härkönen, 45, on pitkän linjan rap-artisti, joten hänellä on kokemusta ja näkemystä suomiräpin noususta suureen suosioon. 

– Omaa häntää nostamatta annan aikalaisilleni tästä ruusut. Todella hyvin tehty pohjatyö pitkään, hartaasti ja pieteetillä. Hirveällä liekillä piti runtata ovet auki, ja nyt ne on auki ja junnut pääsevät sisään. Hyvin valettu pohja, oikeassa hetkessä ja oikeanlaisia tyyppejä valtamedioiden kanaviin ja ihmisten kotisohville, Brädi pohti Huomenta Suomessa 21. huhtikuuta.

Jare ja Kimmo, eli Cheek ja Elastinen, ja myöhemmin JVG ja muut, saivat kansan rivit sellaiseen ajatukseen, että räppärit ovat mageita tyyppejä. Vain elämää teki osansa, ja näin se saatiin koko kansan jutuksi. On käänteentekevä seikka, että Suomeen syntyy lapsia, joille kotimainen rap on jo olemassa. Meille ei ollut, hän jatkoi.

Musiikkiuransa lisäksi Brädi on isä kahdelle pienelle pojalle ja 11-vuotiaalle bonuspojalle, joka on hänen kihlattunsa Natalien aiemmasta suhteesta. 

– Isyys on aivan käänteentekevä juttu. Ne kundit ovat minun syyni ja piste. Syy kaikkeen. Nyt tiedän, mitä varten olen täällä. On ollut mahdollisuus olla koti-isänä tässä nyt pari viimeistä vuotta. Siinä löytää jänniä kohtia itsestään. Ahaa, hermostun tuollaisesta. Omia kipupisteitä löytää arjen väännöissä. Mutta olen ylpeä itsestäni faijana. Olen lempeä ja hellä mies, ja on ihanaa, että on omia poikia, joihin sitä voi kohdistaa, Brädi kertoi. 

Brädin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lämpöö ja Hätähuuto. Hänet tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi myös rap-yhtye Herrasmiesliigasta, jossa ovat olleet mukana myös sittemmin uransa lopettanut Cheek, eli Jare Tiihonen, ja TS, eli Tomi Sipikari

Katso videolta, miten koronapandemian jäljet näkyvät edelleen Brädin keikkakalenterissa.

Alta voit katsoa Brädin haastattelun kokonaisuudessaan.

Suomiräpin pioneeri Brädi viihtyy perheenisän roolissa 6:55
Brädi keikkailee erityisesti maakuntien baareissa.

Lue myös:

    Uusimmat