Harry Stylesia vainonnut stalkkeri sai vankeustuomion – lähetti laulajalle alle kuukaudessa 8000 postikorttia

Harry Stylesin stalkkeri lähetti tälle 8000 postikorttia alle kuukaudessa. Brasilialainen Myra Carvalho myönsi oikeudessa syyllistyneensä vainoamiseen.

Brittiläistä poptähti Harry Stylesia, 30,  vainonnut stalkkeri Myra Carvalho, 35, on saanut 14 viikon vankilatuomion ja porttikiellon Stylesin esiintymisiin, kertoo BBC.

Oikeudessa kerrottiin, että brasilialainen Carvalho oli lähettänyt Stylesille 8000 postikorttia alle kuukauden aikana. Carvalholle määrättiin myös kymmenen vuoden lähestymiskielto ja häntä on kielletty osallistumasta tapahtumiin, jossa Styles esiintyy. 

Carvalho matkusti joulukuussa Isoon-Britanniaan, jonka jälkeen lähetti Stylesille sekä käsinkirjoitettuja kirjeitä että tilasi tälle verkossa kortteja, jotka lähetettiin laulajan kotiosoitteeseen. Syyttäjien mukaan tuhansista postikorteista osa oli hääkortteja. Kirjeistä kaksi oli toimitettu henkilökohtaisesti Stylesin kotiosoitteeseen. Oikeudessa kerrottiin, ettei Carvalhon perhe tiennyt tämän matkustaneen Isoon-Britanniaan.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Carvalho oli Isoon-Britanniaan saavuttuaan asunut reppureissaajien suosimassa hostellissa Earl's Courtissa, joka sijaitsee Länsi-Lontoossa. 

Carvalho myönsi syyllistyneensä vakavan huolen sekä ahdistuksen aiheuttaneeseen vainoamiseen. Oikeus myös määräsi Carvalhon olemaan ottamatta yhteyttä Stylesiin millään tavalla sekä kiellettiin menemästä Luoteis-Lontoossa sijaitsevalle alueelle, jota oikeudessa käsiteltiin. Carvalhon on myös maksettava 134 punnan suuruinen uhrilisämaksu. 

Styles nousi maailmanmaineeseen vuonna 2010 One Direction -yhtyeen jäsenenä, joka perustettiin X Factor -ohjelmassa Isossa-Britanniassa. Yhtye hajosi vuonna 2016, josta lähtien Styles on ollut äärimmäisen menestyksekkäällä soolouralla. 

Lue myös:

    Uusimmat